De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glow in the dark nagellak - Magenta

Roze nagellak voor het ultieme glow in the dark feest! 15ml

Glow in the dark feesten worden meer en meer populair. Deze rage is over komen waaien uit landen als Thailand waar de full-moon parties er hot zijn. Elk jaar komen er veel backpackers in aanraking met deze full moon parties waardoor de rage nu ook in Nederland groeiende is. Glow in the dark feesten geven een extra dimensie aan uw evenement. Deze lichtgevende nagellak is een absolute aanrader onder de feestartikelen wanneer u een glow in the dark feest organiseert. Verder is de glow in the dark nagellak ook erg populair voor kinderfeestjes, speurtochten of om gewoon nog opvallender het café in te duiken. Steeds meer festivalorganisatoren ontdekken de glow in the dark nagellak als een extra festival gadget op hun evenement. De speciale glow in the dark nagellak ziet er normaal uit overdag maar geeft een wonderbaarlijk effect in UV licht of onder een blacklight.

Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Glow-in-the-dark nagellak online kopen kan al vanaf 1 flesje. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een grote hoeveelheid lichtgevende nagellak? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Glow in the dark nagellak online kopen doet u bij De Horeca Bazaar! De webshop voor al uw feestartikelen.

Nog 58 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2136
9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."
3.93