De Horeca Bazaar

Glitter nagellak - roze

Maak uw feestoutfit compleet met prachtige glitter nagellak!

VOOR WIE IS DE ROZE GLITTER NAGELLAK?

Omdat mensen feesten en festivals altijd zo groots mogelijk willen beleven is het natuurlijk niet gek dat de nieuwe trend van de glitter make-up er aan zat te komen. De glitter make-up is het perfecte middel om je te onderscheiden van de menigte en het middelpunt van de avond te worden. Het is natuurlijk erg lastig om tegenwoordig nog uit te springen in het feestpubliek, als je kijkt naar carnaval, koningsdag, en noem zo maar op, dan zie je de meest aparte outfits voorbij komen. Met de glitter cosmetica zul jij degene worden waar iedereen van staat te kijken!

ROZE GLITTER NAGELLAK VOOR FEESTEN EN FESTIVALS!

Nederland doet al een tijdje actief mee als het gaat om feesten en festivals, niet alleen de EDM events maar ook dagen zoals carnaval, koningsdag, en voor de roze variant van deze nagellak de allerbelangrijkste gelegenheden; de gay pride en roze maandag. Als je denkt aan, bijvoorbeeld de gaypride, denk je al snel aan roze, en wat zou de klus nou beter klaren dan deze roze glitter nagellak. Het is perfect voor deze gelegenheid en zou in combinatie met bijvoorbeeld onze roze glow sticks en roze led hoedje een perfecte aanvulling zijn op elke feestelijke outfit!

GLITTER NAGELLAK VOOR DE LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND!

Wij van De Horeca Bazaar zijn constant opzoek naar nieuwe manieren om de stappers en festivalbezoekers zich te kunnen laten onderscheiden van de menigte, ook volgen we altijd de laatste trends en vandaar dat deze glitter nagellak producten niet weg konden blijven uit ons assortiment! Onze glitter nagellak producten zijn samen met onze UV make-up en andere glitter cosmetica geïmporteerd uit Engeland en zijn cosmetisch gekeurd op alle veiligheidseisen. Omdat we direct inkopen doen bij onze producent houden we ons distributiekanaal kort, door dit de doen halen we de tussenhandelaar uit het proces en hierdoor kunnen wij u gegarandeerd de laagste prijs van Nederland aanbieden!

Meer info
Minder info

Slechts 3 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
festival glitter make-up
festival glitter make-up
glitter nagellak make up
glitter nagellak make up

Wij gebruiken cookies

DHB
EUR 2030-01-01 3.09
1 10 9.1 2908
10 10