De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glitter nagellak - rood

Prachtige rode glitter nagellak voor een stapavond of festival!

GLITTER NAGELLAK VOOR FEESTEN EN PARTIJEN!


Festivals en evenementen gebruiken sinds een tijdje producten zoals opblaasdieren en confetti om het aan te kleden en de beleving zo groots mogelijk te maken. Om de festivalbezoeker de ideale feestervaring te geven zijn deze glitter cosmetica producten perfect geschikt! Deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment zal een prachtig glitter effect geven en zorgen voor een feest om nooit te vergeten.

HOE IS DE GLITTER MAKE-UP TE GEBRUIKEN?


Net als alledaagse nagellak en make-up is het erg makkelijk aan te brengen, de grote toegevoegde waarde zit hem in het spectaculaire effect dat het geeft zodra het even heeft kunnen drogen. Zorg dat je kunt shinen tijdens het uitgaan of tijdens een festival met deze rode glitter nagellak!

DE GLITTER NAGELLAK VOOR DE LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND


De producten van De Horeca Bazaar worden altijd ingekocht bij de fabrikant, de tussenhandelaar word uit het distributieproces gehaald en dat is de voornaamste reden dat wij gegarandeerd de laagste prijs van Nederland aan kunnen bieden! Een andere grote speler in de goedkope prijzen is bulkinkoop, naast de aller laagste prijs van Nederland is het erg interessant voor grote inkopers om eens een kijkje te nemen naar onze staffelprijzen. Alle glitter make-up producten zijn cosmetisch gekeurd en voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteiteisen.

Nog 29 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2474
9.1
2474 Beoordelingen
"Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop"
3.09