De Horeca Bazaar

Body glitters - Unicorn tears

Wit/roze Unicorn tears body glittes kopen met de beste prijs!

Ben jij altijd de gene die steeds maar iets nieuws wilt proberen en ga je graag naar een feestje? Dan zijn deze body glitters precies iets voor jou! Body glitters zijn de nieuwste rage bij festivals en feesten, ze worden vaak door vrouwen op het gezicht geplakt om voor die extra look te zorgen. Door middel van de body glitters schitter jij over de dansvloer en hebt alle aandacht!
Deze witte body glitter is niet alleen leuk voor op een festival maar kan bijvoorbeeld ook een hele leuke toevoeging zijn op een bruiloft of een vette white party!

Hoe gebruik je deze body glitters?

Voor een goede bevestiging van de body glitters gebruik je de bevestigingsgel (let op: deze is apart verkrijgbaar) door deze gel blijven de body glitters goed zitten als je uit je dak gaat op je favoriete festival of feest! Je duikt natuurlijk niet met de body glitters nog op je bed in, deze moeten er weer vanaf. Het verwijderen van de body glitters kan simpelweg met een make-up verwijderaar. Wil je nog meer nieuws proberen? Dan kan je nog wat anders doen dan alleen de body glitters kopen. De body glitters zijn namelijk perfect te combineren met onze UV glow & glitter lichaamsgel.

Waarom de body glitters kopen bij De Horeca Bazaar?

De Horeca Bazaar heeft de laagste prijs van Nederland. Dit komt doordat wij al onze goederen groots inkopen bij de fabrikant en laten importeren. Hierdoor laten wij tussenhandelaren buiten wegen en kunnen wij die marges weer terug geven aan de klant. Nog een voordeel van het groots inkopen van onze producten is dat we altijd genoeg op voorraad hebben, dus ook onze body glitters! Daarbij hebben wij ook nog is een 24 uur levering. Dat betekend dat wanneer u vandaag uw body glitter besteld voor 16:00 uur, deze morgen al binnen is.
lichtroze glitters gezicht bodypaint glitters full moon
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."