De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Body glitters - Gold Digger

Gouden Gold Digger body glitter kopen voor een feest dat goud waard is!

Ben jij een echte Gold Digger tijdens een festival? Misschien een paar gratis drankjes fiksen door een beetje te flirten? Met deze gouden body glitter moet dat sowieso wel lukken! Misschien toch niet zo'n gold digger maar gewoon een fashion queen? Ook dan is deze gouden body glitter weggelegd voor jou! Met deze body glitter maak jij grote indruk op jouw vrienden/vriendinnen. De body glitter maakt een opkomst bij velen festivals. vaak staan er al kraampjes waar de body glitters verkocht en aangebracht wordt. Dus wacht niet te laat en ben een trend zetter! De body glitters zijn verpakt in handige kleinen doosjes zodat deze gemakkelijk overal mee naar toe te nemen is. Niet zo'n festivalganger? De body glitters zijn ook een hele mooie toevoeging bij oud en nieuw, een gouden huwelijk of bijvoorbeeld kerstmis!

De body glitter gebruiken doe je zo

De body glitter wordt het meeste gebruikt op het gezicht maar is eigenlijk overal wel te gebruiken (kijk natuurlijk wel uit met de ogen), zelfs in het haar en op de nagels kan het gedaan worden. Je brengt het aan met behulp van de bevestigingsgel, deze doe je op de gewenste plek met je vingertop of een borsteltje. vervolgens doe je de body glitters op de gel. Wanneer je weer thuis komt na een geweldig festival verwijder je de glitters weer makkelijk met een make-up verwijderaar. Niet alleen body glitters kopen maar ook nog een goede combinatie erbij halen? Dan raden wij de UV glow & glitter lichaamsgel aan!

Body glitters kopen doe je bij De Horeca Bazaar

Body glitters kopen bij De Horeca Bazaar zijn de goedkoopste van Nederland! En niet alleen de body glitters, maar al onze producten hebben de laagste prijsgarantie. Dit kunnen wij mogelijk maken door groots in te kopen bij de oorspronkelijke producent. hierdoor laten wij de tussenhandelaren buiten beeld en kunnen we de marge terug geven aan onze klant. Nog een voordeel van groots inkopen is dat wij altijd alles op voorraad hebben en zorgen daardoor voor een snelle bestelling. Deze snelle bestelling wil zeggen dat wanneer je de body glitters vandaag nog besteld voor 18:00 uur dat de bestelling morgen wordt geleverd.

9.1
2474 Beoordelingen
"Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop"