Body glitters - Disco Fever

zilveren Disco Fever body glitters kopen voor uw favoriete festival!

zilvere glitters kopen full moon lijm glitters full moon
Feestje? en heb je er genoeg van om altijd maar iets gewoons aan te doen? Dan komt De Horeca Bazaar met een oplossing! Dan kan je namelijk deze body glitters kopen! Schitter op de dansvloer met deze zilveren disco fever body glitters! De body glitters zijn een opkomende trend in Nederland bij voornamelijk festivals. Tegenwoordig zie je zelfs kraampjes op festivals waar je deze body glitters kan kopen die dan professioneel aangebracht worden. Voor deze kraampjes is tegenwoordig een groot animo voor. De body glitter wordt geleverd in een klein doosje die gemakkelijk overal mee naar toe te nemen is. Iemand 25 jaar getrouwd en geeft een feestje? Deze body glitters zijn een leuke aanvulling bij een zilver huwelijk.

Hoe gebruik je de body glitter gebruiken?


Je gebruikt de body glitters bijvoorbeeld onder je ogen/wangen, in je haar, of op je nagels. Dit doe je met behulp van de bevestigingsgel, deze is los verkrijgbaar. aanbrengen doe je het beste met je vingertop of een borsteltje. Nadat je uitgefeest bent moeten de body glitters er natuurlijk ook weer vanaf. Deze kunnen simpel verwijderd worden met een make-upverwijderaar. Wil je meer dan alleen Body glitters kopen? Deze zijn perfect te combineren met onze UV glow & glitter lichaamsgel

Body glitters kopen bij De Horeca Bazaar


Door middel van grootschalige inkopen te doen, direct bij de fabrikant, creëren wij grote stapelkortingen waardoor onze prijzen omlaag gaan. Door deze manier worden tussenhandelaren geschrapt en kunnen we zo de marge teruggeven aan onze klanten. Op deze manier heeft De Horeca Bazaar de laagste prijs van Nederland! En dus ook voor onze body glitters. Onze producten zijn door deze manier van inkopen daarom ook altijd op voorraad en dat zorgt dan ook voor een snelle bezorging!
Dus heb je morgen je body glitters al nodig? geen probleem! Als je bij ons voor 16:00 body glitters besteld dan zijn ze morgen al geleverd.