De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Body glitter - Black Enchantress

Zwarte Black Enchantress body glitters kopen voor de echte festivalganger!

Body glitters! De nieuwe trend op festivals en feesten. Steeds vaker zie je deze body glitters voorbij komen op een festival. Het wordt tegenwoordig zo populair dat er al kraampjes op festivals staan die deze glitter verkopen en aanbrengen. Vandaar dat De Horeca Bazaar ook besloten heeft om deze mooie body glitters in het assortiment op te nemen.
De Black Enchantress body glitter is speciaal voor de vrouwen die wel van een beetje duistere kleuren houden. Ook kan je een extreem mooie look creëren bij een black en white party! Combineer een witte jurk met deze mooie body glitters! Daarbij krijg je met de body glitters een totaal andere look dan normaal, weer even net iets anders is ook een keer leuk!

De body glitters in gebruik


De body glitters blijven natuurlijk niet uit zichzelf plakken, dus daarom bestaat er een bevestigingsgel (Let op: deze is apart verkrijgbaar) waarmee de body glitters makkelijk blijven plakken op de huid. Je doet simpelweg een beetje gel op je vingertopje of een borsteltje en brengt deze aan op de huid. vervolgens plak je hier de glitters op. Wanneer je eenmaal weer uitgefeest bent haal de body glitters er weer gemakkelijk vanaf met wat make-up remover. wil je de Body glitters combineren met iets anders? daar hebben wij nog een mooie aanrader voor! namelijk: de UV glow & glitter lichaamsgel.

Waarom body glitters kopen bij De Horeca Bazaar?


De Horeca Bazaar bied u de beste kwaliteit met de laagste prijs van Nederland! We hebben namelijk de laagste prijs garantie! Ziet u het product ergens anders goedkoper? Dan passen wij de prijs aan en matchen u het verschil.
Maar hoe kunnen we deze laagste prijsgarantie eigenlijk garanderen? Vanwege grootschalige inkoop bij de directe fabrikant creëren we hoge stapelkortingen en laten wij tussenhandelaren buiten beeld. Deze marges geven wij dan weer terug aan de klant. Daarbij hebben we met deze manier van inkopen altijd alles op voorraad! En daar blijft het niet bij, De Horeca Bazaar heeft een 24 uur bezorging! Dit wil zeggen dat wanneer je de body glitters voor 18:00 uur besteld, deze morgen bezorgt worden.

Slechts 29 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2136
9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."
4.71