De Horeca Bazaar

Vastelaovendse hoed met pailletten

De Vastelaovendse hoed kan niet ontbreken tijdens het mooiste feest van het jaar!

Het huidige uitgaansleven draait steeds meer om sfeer en beleving. Het is belangrijk om de feestgangers te blijven prikkelen waardoor ze een goede beleving krijgen tijdens het uitgaan. De feestartikelen worden steeds unieker en breder. Daarin willen wij natuurlijk niet achter blijven, wij zijn overal van up to date en zullen veel van de feestartikelen in ons assortiment hebben. Zo ook deze vastelaovendse feesthoeden! Deze hoedjes worden steeds populairder om te dragen tijdens dit grote mooie feest. Lekker in de kroeg of in het café springen met vrienden. Maak de foto’s die u maakt in deze kroeg uniek met uw eigen Vastelaovendse hoed!

Laat iedere foto shinen met onze Vastelaovendse hoed met pailetten!

Tegenwoordig lopen er steeds meer fotograven rond in de kroeg of het café, natuurlijk ook op festivallen en evenementen! Niks is zo leuk als met uw vrienden op de foto gaan tijdens het feesten en deze later online terug kijken. Laat deze foto glinsteren met uw hoed met pailletten, doordat de pailletten op de hoed reflecteren op de flits van de camera geeft dit een buitengewoon effect! Val natuurlijk ook op in de donkere kroeg of café met onze glow in the dark lichaamsverf!

Deze unieke vastelaovendse hoed tegen de laagste prijs!

Wij vinden het belangrijk dat wij de laagste prijs kunnen bieden aan onze klanten, daar doen wij dan ook alles aan! Wij zetten alle dure tussenhandelaren buitenspel waardoor die kosten niet worden gemaakt. Hierdoor kunnen wij veel van deze kosten achterwegen laten bij de prijs die wij u geven. Hierdoor kunnen wij u de laagste prijsgarantie garanderen!

Meer info
Minder info

Slechts 83 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Limburg Hoed 1
Limburg Hoed 1
LImburg hoed 2
LImburg hoed 2

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 4.17
1 10 9.1 2908
10 10