De Horeca Bazaar

Vastelaovend shotglas aan lint

Shotjes smaken nog veel lekkerder in onze Vastelaovend shotglazen aan lint!

Vastelaovend shotglas aan lint
Tijdens carnaval wordt er natuurlijk super veel bier gedronken. Wie aan carnaval denkt, denkt aan bier! Maar op een gegeven moment is afwisseling ook fijn! Dit kan uiteraard met onze fantastische Vastelaovend shotglazen. Deze zitten vast aan een lint met de echte Vastelaovend kleuren. Hierdoor kunt u deze shotglazen om uw nek hangen en aan iedereen laten zien dat een shotje er wel in gaat! Een lekker shotje kruidenbitter gaat er altijd wel in!

Vergroot uw naamsbekendheid met onze Vastelaovend shotglazen aan lint!

Carnaval is de ideale manier om de naamsbekendheid van uw restaurant, kroeg, club of café te vergroten. Dit kan door middel van onze shotglazen! Deze unieke shotglazen aan lint zijn de perfecte give aways voor tijdens carnaval. De shotglazen kunnen bedrukt worden, iedere keer als de feestganger een shotje neemt worden ze weer herinnert aan uw onderneming! Hierdoor hebben de feestbeesten een goed gevoel bij uw onderneming! Shotglazen aan lint zijn natuurlijk niet de enige producten in ons assortiment die u kunt gebruiken voor promotie voor uw onderneming. We hebben nog veel meer! Laat trucker caps bedrukken met het logo van uw onderneming of een bedrukte waaier om de warmte in een kroeg tegen te gaan!

Bij De Horeca Bazaar heeft u al uw Vastelaovend artikelen tegen de laagste prijs!

Bij De Horeca Bazaar zijn al deze unieke Vastelaovend artikelen ook nog eens tegen de laagste prijs van Nederland! Dit kunnen wij u aanbieden doordat wij onze artikelen grootschalig inkopen creëren wij enorme schaalvoordelen. Hierdoor kunnen wij meer terug geven aan onze klanten! Als u elders onze producten tegen een vaste lagere prijs ziet, dan passen wij direct de prijs aan!
1 10 1493
9.1
1493 Beoordelingen
"Alles snel geregeld, betrokken personeel
Onze bestelling was spoed en moest bedrukt worden!! Alles ruim op tijd binnen, precies naar wens!"