De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Shotglaasje aan roze koord

De leukste roze feestartikelen; shotglaasje aan koord!

Themafeesten en feestdagen worden steeds populairder. Zo komen er veel themafeesten overwaaien vanuit het buitenland. Daarbij kun je denken aan Halloween, St. Patricksday, Valentijnsdag, etc. Echter zijn er ook grote themafeesten die hun oorsprong hebben in Nederland. Zo zijn de Pink Parties als de Gay Pride en Roze Maandag voorlopers in de roze themafeesten. Daar horen uiteraard roze feestartikelen bij die deze roze dagen nog meer uitstraling en cachet geven. Roze feestartikelen geven de roze themafeesten meer body. Wij verkopen de leukste roze feestartikelen tegen de laagste prijs van Nederland!

Roze shotglaasjes aan koord; de leukste roze feestartikelen!Roze feestartikelen zijn onwijs populair! Vanwege de enorme opkomst van roze themafeesten wordt de vraag en afname van deze roze feestartikelen steeds groter. Denk aan de mega festijnen als Roze Maandag in Tilburg en de Gay Pride in Amsterdam, beide evenementen die met het jaar meer publiek trekken. Deze roze themafeesten zijn alleen maar groeiende. Door het gebruiken en verspreiden van roze feestartikelen krijgt een dergelijk evenement nog meer uitstraling.
Niet alleen roze evenementen zijn enorm populair, ook de cafes die zich richten op de gay community breiden zich razendsnel uit. De roze cafes schieten als paddenstoelen uit de grond. Uiteraard maken deze gay cafes ook erg veel gebruik van onze roze feestartikelen. Deze roze shotglaasjes aan koord zijn daarbij een van de hardlopers!

Roze feestartikelen tegen de laagste prijs van Nederland!Roze feestartikelen zijn ontzettend populair, en mogen dan ook niet ontbreken in ons brede assortiment feestartikelen. Echter bieden wij niet alleen het leukste en breedste assortiment roze feestartikelen aan, wij doen dat ook nog eens met de garantie op de laagste prijs van Nederland! Ziet u deze roze shotgaasjes aan koord elders online tegen een lagere prijs? Dan passen wij direct onze prijzen aan. op deze manier koopt u uw roze feestartikelen altijd met de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar.
Deze laagste prijs kunnen wij garanderen vanwege onze enorme grootschalige import van deze roze shotglaasjes. Een bijkomend voordeel is dat we deze roze shotglaasjes, net als onze andere roze feestartikelen, altijd direct uit voorraad kunnen leveren. Uw roze shotglaasjes aan koord voor 18:00 uur online bestellen = de volgende werkdag al bij u in huis!

Nog 14 set op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2147
9.1
2147 Beoordelingen
"goede service
Goed assortiment tegen prima prijzen. Supersnelle levering"
18.38