De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Roze zweetbandjes

Roze feestartikelen, decoratie en roze feestkleding zijn populairder dan ooit!

Feestartikelen, feestdecoratie en feest accessoires zijn tegenwoordig onmisbaar in ons uitgaansleven. Themafeesten worden steeds bepalender en winnen steeds meer terrein in onze uitgaansomgeving. Zo kennen we allemaal Halloween, St Patricksday, Full moon parties, etc. Ook de roze feesten zijn ontzettend populair. Iedereen kent grote evenementen als Gay Pride, Roze Maandag, etc. Voor deze roze evenementen zijn specifieke roze feestartikelen noodzakelijk om het event meer inhoud te geven. Uiteraard bent u ook voor de roze feestartikelen bij De Horeca Bazaar aan het juiste adres!

Roze zweetbandjes als leuke roze accessoire!

Roze feestartikelen zijn onmisbaar tijdens grote roze evenementen zoals bovengenoemd. Tijdens de Gay Pride en Roze Maandag veranderen de steden van deze evenementen bijvoorbeeld in ware roze zeeën. Niet alleen de roze feestartikelen, ook de roze accessoires zijn een erg leuke toevoeging op een dergelijk evenement. De roze zweetbandjes zijn makkelijk te dragen en makkelijk te combineren met andere roze outfits. Deze roze zweetbandjes zijn dan ook een absolute hardloper bij De Horeca Bazaar!

Roze zweetbandjes tegen de allerlaagste prijs!

De Horeca Bazaar biedt niet alleen het leukste en breedste assortiment roze feestartikelen en accessoires aan, wij doen dat ook nog eens tegen de laagste prijs van Nederland! Hoe wij dat doen? Heel simpel! Wij importeren al onze producten enorm grootschalig. Vanwege deze manier van inkopen creëren we inkoopvoordelen waarmee we schaalvoordelen creëren. Deze schaalvoordelen zorgen er vervolgens weer voor dat we onze klanten (u dus) de laagste prijs van Nederland kunnen garanderen voor onze producten.
Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze roze feestartikelen is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw roze zweetbandjes online kopen voor vandaag 18:00 uur = de volgende werkdag al bij u in huis!

Slechts 9 pakken in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
16.84