De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Roze mega ballonnen - 130cm

Gigantische mega ballonnen, als roze sfeermaker of decoratie!

Feestartikelen worden steeds belangrijker in onze uitgaanswereld. Waar we voorheen a genoeg gasten trokken met leuke muziek en wat vrolijke verlichting, daar is er tegenwoordig meer nodig om het kritische uitgaanspubliek voor uw horecagelegenheid of event te winnen. We zien dan ook een enorme opkomst aan themafeesten en speciale feestdagen. Denk aan de enorme populariteit van themafeesten als Halloween, Oktoberfest, Valentijnsdag en bijvoorbeeld ook Sint Patricksday. Deze feestdagen zijn in korte tijd gehyped tot dagen waarop horecagelegenheden en festival organisaties makkelijk inspringen om net weer wat anders te doen dan andere. Een themafeest dat ook enorm aan de weg timmert, zijn de "pink parties". Deze roze feesten kennen we natuurlijk allemaal; denk aan de Gay Pride in Amsterdam, of de roze Maandag tijdens de Tilburgse kermis. Deze roze themafeesten vragen natuurlijk om roze feestartikelen!

Roze mega ballonnen; nummer een onder de roze feestartikelen!

De vraag naar roze feestartikelen is enorm groeiende! Gestuwd door de ontwikkeling van de roze feesten als de Gay Pride en Roze Maandag, groeit ook de vraag naar roze feestartikelen en roze feestdecoratie gestaag door. Bij roze feestartikelen denk je wellicht als eerste aan roze ballonnen. Roze ballonnen zijn natuurlijk een absolute must op uw feestje of evenement. Maar deze roze ballonnen zijn anders dan anders. Dit zijn roze mega ballonnen met een doorsnee van 130cm!
Deze roze mega ballonnen zijn een absolute eyecatcher voor uw evenement of festival. Less is more zeggen ze tegenwoordig vaak en daar zijn deze roze mega ballonnen het levende bewijs van. Wanneer u deze mega grote roze ballonnen gebruikt ter decoratie van uw pink party, dan is de rest van de feestartikelen overbodig!

Roze mega ballonnen kopen met laagste prijsgarantie!

De Horeca Bazaar is gericht op horeca en evenementen. Wij zijn druk bezig om een one stop shop te worden voor onze branche. daarbij richten we ons ook op de leukste en meest brede assortiment roze feestartikelen, om zo uw roze event tot een succes te maken! Echter stoppen we daar niet! Wij bieden al onze roze feestartikelen aan tegen de laagste prijs van Europa! Ziet u deze roze mega ballonnen bijvoorbeeld ergens anders online tegen een lagere prijs? Dan passen wij direct onze prijzen aan!
Wij leveren de roze mega ballonnen ook altijd uit voorraad; uw roze ballonnen voor 18:00 uur online bestellen = de volgende werkdag al bij u in huis!

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"