De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Roze feesthoedje met pailletten

Mooie roze feesthoedjes met pailletten tegen de laagste prijs van Nederland!

Feestartikelen worden steeds belangrijker in onze snel veranderende uitgaanswereld. Waar het uitgaanspubliek vroeger in de rij stond te wachten om de discotheek in te mogen, daar is het nu de feestganger die de uitbater laat wachten. Het uitgaanspubliek heeft keus genoeg en is dan ook kritischer geworden op het event of de gelegenheid die ze gaan bezoeken. Sfeer en beleving zijn tegenwoordig de kernwaarden tijdens het uitgaan. Daar horen sfeerartikelen, horeca gadgets en feestartikelen zeker bij. Het meest belangrijk is dat uw gasten napraten over uw event, dat het anders is dan andere. Feestartikelen kunnen hier erg goed in helpen. Wij bieden dan ook het leukste assortiment feestartikelen aan tegen de laagste prijs van Nederland!

Roze feesthoedjes met prachtige pailletten

Themafeesten worden steeds populairder. Zo komen er veel themafeesten overwaaien vanuit het buitenland. Denk aan Halloween, Oktoberfest, St. Patricksday, etc. Echter zijn ook de roze (pink) feesten enorm populair geworden de laatste jaren. Deze feesten zijn vooral gericht op de Gay community. Denk aan de grootschalige evenementen als de Gay Pride, Roze Maandag en ook Roze Zaterdag is enorm aan het groeien. Met de opkomst van deze evenementen groeit ook de vraag naar roze producten en feestartikelen. Zo zijn deze roze hoedjes met pailletten enorm populair! Vaak worden deze hoedjes gekocht door horeca eigenaren voor het personeel achter de bar. Ontzettend leuk om een roze themafeest extra kracht bij te zetten.

Roze paillethoedjes tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij bieden niet alleen de leukste feestartikelen voor ieder themafeest; wij bieden deze feestartikelen ook nog eens aan met de garantie op de laagste prijs van Nederland! Dat geldt uiteraard ook voor onze roze feestartikelen. Deze roze feesthoedjes importeren wij dusdanig grootschalig, dat we enorme inkoopvoordelen creëren bij de inkoop van deze roze feesthoedjes. De marges die we hiermee verdienen, geven we vervolgens weer terug aan onze klanten; aan u dus. Op deze manier shopt u al uw roze feestartikelen makkelijk, snel en tegen de aagste prijs van Nederland bij De Horeca Bazaar!

Vanwege het feit dat wij deze roze feesthoedjes zo grootschalig inkopen, kunnen wij ze altijd uit voorraad leveren. Vandaag uw roze feesthoedjes voor 18:00 uur online kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"