De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kerstmutsen - Roze

Unieke roze kerstmutsjes tegen een enorm lage prijs!

Roze thema feesten, en feestartikelen worden ieder jaar steeds populairder. Denk hierbij aan evenementen als de Gay Pride en Roze Maandag. Deze evenementen winnen steeds meer terrein , en dat vinden wij top! Zo winnen ook de gay georiënteerde cafés en kroegen meer bereik. Zo kan een feest zoals kerst niet uitblijven! Een gay gerelateerd feest tijdens kerst? Dan kunnen onze roze kerstmutsen haast niet ontbreken!

Roze kerstmutsen tegen de laagste prijs van Europa!

Evenementen zoals de Gay Pride en Roze Maandag zijn natuurlijk super leuk om te organiseren! Maar helaas zit hier altijd een prijskaartje aan, en meestal eentje zonder lage prijs. Dat willen wij tegen gaan! Wij doen dit door de laagste prijsgarantie te hanteren! Doordat wij onze producten grootschalig inkopen creëren wij enorme schaalvoordelen. Hierdoor kunnen wij meer terug geven in prijs aan onze klanten! Aan u dus! Ziet u elders alsnog onze artikelen tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer Roze artikelen! waar u een kijkje kan nemen om uw roze feest helemaal tip en top aan te kleden. Zo hebben we ook Roze confetti shooters!! Maak hiermee van uw feest een echt knallend feest!

Nog 14623 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
0.65