De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Ijsfontein - Roze 60 sec

Deze ijsfonteinen geven een roze vlam met een klein beetje roze rookontwikkeling

Roze ijsfonteinen zijn de nieuwste aanvulling op ons ruime assortiment ijsfonteinen. Super leuk voor Gender reveal parties of andere gelegenheden.

Toepassingen voor roze ijsfonteinen

Zoals gezegd worden onze roze ijsfonteinen erg vaak ingezet op gender reveal feestjes en verjaardagen van kinderen. De roze ijsfonteinen geven echter meer rook af dan onze normale zilverfonteinen en zijn daardoor niet geschikt voor binnen gebruik. Naast een roze vlammetje, geeft deze roze ijsfontein ook roze rook af.

IJsfonteinen kopen met de laagste prijsgarantie!

Zoals gezegd zijn de ijsfonteinen ontzettend populair, en deze populariteit is nog steeds aan het toenemen! Zo zijn de ijsfonteinen een van de absolute hardlopers geworden van De Horeca Bazaar. Waar de 30 seconde ijsfonteinen veel gebruikt worden voor feestcafés en in de kroegen, daar worden de 60 seconde roze ijsfonteinen veel vaker ingezet voor gender reveal feesten en verjaardagen.

Wij proberen altijd de populairste gadgets te bieden voor horeca en evenementen, maar daar blijft het niet bij! Wij bieden al onze feestartikelen, en dus ook onze ijsfonteinen, aan met de garantie op de laagste prijs! Dat zeggen wij niet alleen, wij maken het ook waar! Vindt u de professionele ijsfonteinen elders goedkoper? Dan maken wij het verschil direct met u goed en passen we de prijzen op onze website ook direct aan!

Meer informatie over ons categorie 1 feestvuurwerk vind je in onze blog!

9.1
2619 Beoordelingen
"Top
Supersnelle bezorging"