De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 50cm multicolor metallic

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk evenement! MagixFX confetti shooters met de laagste prijs garantie!

De confetti shooters van De Horeca Bazaar zijn altijd grote bestsellers geweest op de grote outdoor festival scène. Ook de natte horeca schuift nu aan bij de festivals als het gaat om gebruik van de feestartikelen. Er is voor de gasten van de horeca en evenementen gewoon meer te beleven wanneer een organisator of horeca ondernemer ervoor zorgt dat er meer beleving en ervaring is, en hoe zorg je daar beter voor dan met de confetti shooters van De Horeca Bazaar?!

Confetti shooters voor de allerlaagste prijs!


De confetti shooters van De Horeca Bazaar worden steeds populairder en zijn steeds vaker terug te zien op evenementen zoals bruiloften, horeca-evenementen en festivals groot en klein. De confetti shooters van De Horeca Bazaar worden aangeboden voor de allerlaagste prijs in Nederland. Ze komen uit de fabriek van MagicFx. De professionele confetti shooters bevatten confetti die volledig biologisch afbreekbaar is.

Hoe werken de confetti shooters van De Horeca Bazaar


De confetti shooters zijn erg makkelijk te bedienen, verwijder simpelweg het plastic randje van de buis en u kunt aan het handvat draaien om de confetti eruit te laten schieten. Zorg er ten alle tijden voor dat u de confetti shooters niet richt op een dichtbij staand persoon. De confetti is van uitstekende kwaliteit en wanneer u ze voor 15:00 besteld komt uw bestelling de volgende dag al bij u thuis!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 1947
9.1
1947 Beoordelingen
"altijd feest
fijne produckten , sfeerverhogend en gezellig"
6.78