De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 50cm multicolor metallic

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk evenement! Vul de lucht met deze prachtige confetti shooters!

Van enkel confetti naar handheld confetti shooter tot elektrisch te bedienen confetti kanon. Deze nieuwe vorm van confetti schieten is helemaal hot! De elektrische confetti shooter is perfect te gebruiken in combinatie met een licht en geluidshow en eventueel andere special effects. Vanwege het feit dat een druk op de knop genoeg is om het confetti kanon af te vuren, is het mooi in te passen in het geheel van de show. Het elektrisch confetti kanon wordt gebruikt voor grote evenementen, festivals of sportevenementen. De 50cm elektrische confetti shooter is echter meer geschikt voor horecagelegenheden, bruiloften, kermissen, etc. De shots om het elektrische confetti kanon te bedienen zal ook spoedig aangeboden worden op De Horeca Bazaar. Met deze shots zijn de elektrische confetti shooters (centraal) te bedienen met een enkele druk op de knop.

Het elektrische confetti kanon wordt zowel los verkocht als in grotere hoeveelheden. Bent u geïnteresseerd in meer dan 520 confetti shooters? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan voor een prijs op maat.

Elektrische confetti shooters kopen tegen de scherpste prijs van Nederland doet u bij De Horeca Bazaar!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 1947
9.1
1947 Beoordelingen
"altijd feest
fijne produckten , sfeerverhogend en gezellig"
7.74