De Horeca Bazaar

Plastic champagneglazen - 10cl - Transparant

Champagne disposables uw VIP gasten of wanneer u iets te vieren hebt!

Plastic champagneglazen 10cl transparant kopen Plastic champagneglazen 10cl transparant kopen Plastic champagneglazen 10cl transparant kopen
Disposables zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ze bieden gemak, eenvoud en zijn niet duur. Voor (kinder)feestjes, bruiloften, evenementen, festivals of zelfs tijdens een barbecue is het ideaal om te werken met (gehard) plastic servies. Vanwege het feit dat het gebruik van glaswerk buiten verboden is, is het ideaal om in dat geval gebruik te maken van plastic disposables. Ook voor de veiligheid bieden onze producten grote voordelen. Buiten bovengenoemde voordelen zijn disposables tegenwoordig ook erg mooi vormgegeven. De Horeca Bazaar biedt disposables aan met de laagste prijsgarantie. Ziet u onze disposables ergens anders tegen een lagere prijs? Dan bieden wij u aan tegen deze prijs en passen direct de prijzen op onze webshop aan. Ook bieden wij een alternatief aan, namelijk onze kunststof cocktailglazen en de bekende American red cups.

Gehard plastic champagneglazen kopen

Organiseert u een evenement of festival? Gebruik onze gehard plastic champagne disposables dan voor uw VIP-gasten om zo de uitstraling van uw event nog verder omhoog te krikken. U wilt uw speciale gasten extra aandacht bieden en dat is precies wat u doet met deze prachtig vormgegeven gehard plastic champagneglazen. Ideaal voor evenementen, festivals, speciale avonden in uw horecagelegenheid of gewoon voor een privé/bedrijfsfeestje. Uw hard plastic champagneglazen kopen doet u tegen de laagste prijs bij De Horeca Bazaar.
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"