De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX confetti shooter handmatig 80cm metallic wit

Groot feestje gepland? Deze confetti kanonnen zijn perfect voor jou! Nauwkeurig in elkaar gezette confetti shooters tegen de laagste prijs!

Confetti kanonnen zijn al jaren populair. Maar het is pas een aantal jaar dat deze confetti kanonnen echt "booming" zijn. Steeds meer kroegen en cafés gaan confetti gebruiken. Dit doen ze omdat de horeca sector steeds lastiger wordt met concurreren. Er moet steeds meer gedaan worden aan de beleving die de klant mee krijgt. Een simpel kroegje waar bier getapt wordt is al lang niet genoeg. Nu zijn deze 80 cm confetti kanonnen niet geschikt voor kroegen en cafés, maar voor festival geld precies het zelfde! Ook hier blijven allen de grootste, vetste, mooiste en meest bijzondere festivals met hun kop boven water.

De Horeca Bazaar in samenvatting met MagicFX


De Horeca Bazaar staat er om bekend om al zijn producten grootschalig in te kopen bij de directe fabrikant. Dit is bij de confetti kanonnen geen ander verhaal. Het enige verschil is dat we via MagicFX de confetti kanonnen inkopen. De confetti kanonnen worden vervolgens via de fabriek van MagicFX naar Nederland gehaald. Doordat we een goede samenwerking hebben met MagicFX kunnen we grote schaalvoordelen opbouwen. Op deze manier kunnen we ook onze confetti kanonnen aanbieden tegen de laagste prijsgarantie!

Zoekend naar confetti kanonnen? Zoek niet verder!


Zoals al gezegd importeren wij al onze feestartikelen grootschalig. Hierdoor kunnen we dus altijd onze laagste prijsgarantie blijven garanderen. Dus niet alleen deze confetti kanonnen zijn spot goedkoop, maar ons gehele assortiment! Denk hierbij ook is aan andere sfeerproducten dan alleen confetti kanonnen. Zoals LED foamsticks of inflatables!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2136
9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."
9.99