De Horeca Bazaar

Bengaalse stadion fakkels - Rood blauw groen

Deze stadion fakkels zorgen voor een onvergetelijke sfeer en mogen altijd gebruikt worden!

Bengaalse fakkels kopen Bengaalse fakkels rood blauw groen kopen Bengaalse fakkels goedkoop
Feestartikelen en party gadgets worden steeds relevanter in onze uitgaanswereld. Waar de gages voor de grootste internationale DJs alleen nog te betalen zijn voor de 1% grootste festivals van Nederland, daar moeten de kleinere events op een andere manier de gasten weten te trekken en vermaken. Sfeer en beleving zijn daarbij de absolute kernwoorden voor onze huidige uitgaanswereld. De Horeca Bazaar richt zich juist op deze belevings- en sfeerproducten. Om ervoor te zorgen dat uw gasten terug blijven komen, dient u ze iets te geven waar ze over na blijven praten, wat uw event onderscheid van de rest. Daarvoor bent u bij De Horeca Bazaar absoluut aan het juiste adres!

Stadion fakkels zijn het hele jaar door een sfeermaker!

Stadion fakkels vallen qua vuurwerk in categorie 1. Dit betekent dat de dit bengaals vuur het hele jaar door gebruikt en afgestookt mag worden. Dit zorgt ervoor dat de stadion fakkels ook erg veel als sfeermaker ingezet worden. Zoals de naam al zegt hebben de voetbalsupporters de stadionfakkels gevonden als absolute sfeermaker in het stadion of tijdens trainingen van hun idolen. Daarnaast zien we steeds vaker dat de bengaalse fakkels ingezet worden op evenementen en tijdens shows. Het moment dat de stadion fakkels gebruikt worden, dat is het moment dat gasten hun mobieltje pakken om de beelden te delen op hun social media kanalen. Deze prachtige sfeermaker zorgt voor het WOW-effect onder uw gasten! Wij verkopen ook losse kleuren zoals onze rode Bengaalse stadion fakkels

Meer informatie over ons categorie 1 feestvuurwerk vind je in onze blog!

Stadion fakkels tegen de laagste prijs van Europa!

Wij open al onze feestartikelen en horeca gadgets enorm grootschalig in, dat zorgt ervoor dat wij de laatste prijzen ten alle tijden kunnen blijven garanderen. Dat geldt natuurlijk ook voor deze stadion fakkels. De fakkels zijn in korte tijd uitgegroeid tot een van onze hardlopers. Het prachtige effect met enorme marketingwaarde voor uw event is een mooie combi om te investeren in de stadion fakkels die vooral visueel altijd een toegevoegde waarde zijn. Het feit dat wij de stadion fakkels enorm grootschalig inkopen, heeft als bijkomend voordeel dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw stadion fakkels voor 16:00 uur online bestellen = de volgende dag al bij u in huis!
1 10 1594
9.1
1594 Beoordelingen
"Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge..."