De Horeca Bazaar

Oranje zweetbandjes

Met alle zonnestralen tijdens Koningsdag komen deze oranje zweetbandjes vast van pas!

Koningsdag Oranje zweetbandjes Zweetbandjes oranje feestartikelen Koningsdag zweetbandje oranje
Feestartikelen zijn steeds belangrijker aan het worden in ons uitgaansleven. Gasten willen geprikkeld en vermaakt worden. Daarbij is wat verlichting en leuke muziek alleen niet meer voldoende. Het is dan ook niet raar dat er steeds nieuwe feestartikelen op de markt komen die een event, festival of horecagelegenheid moet voorzien van een betere sfeer! We zijn non stop opzoek naar feestartikelen die een evenement kunnen onderscheiden van een ander event. Wij proberen u hierbij te helpen en selecteren altijd de meest populaire feestartikelen voor u. Dat doen wij ook nog eens tegen de laagste prijs van Nederland en België! Het is vooral belangrijk om in te spelen op specifieke feestdagen. Zo ook met ons assortiment oranje artikelen!

Oranje zweetbandjes voor Koningsdag of sportevent waar ons Oranje aan meedoet!


Onze zweetbandjes zijn uiteraard erg in trek tijdens Koningsdag. Ook tijdens sportwedstrijden van ons Oranje worden de oranje zweetbandjes grootschalig afgenomen. Zo worden de oranje zweetbandjes vaak gekocht om het barpersoneel te voorzien van oranje accessoires. Ook worden de oranje zweetbandjes vaak uitgedeeld bij iedere 10 bier die een groep besteld. Op deze manier zorgt u er zelf voor dat uw horecagelegenheid oranje kleurt tijdens deze unieke dagen.
Naast horeca en evenementen, zijn onze oranje zweetbandjes ook erg in trek bij wederverkopers. Feestwinkels en marktverkopers kopen onze oranje artikelen grootschalig in om deze vervolgens weer door te verkopen aan feestgangers.

Oranje zweetbandjes tegen de laagste prijs van Nederland!


Wij bieden niet alleen de leukste feestartikelen van Nederland en België, wij bieden onze feestartikelen ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland. Uiteraard geldt dat ook voor deze oranje zweetbandjes. Wij kopen zo grootschalig in, dat we enorme schaalvoordelen creëren bij de inkoop van deze oranje feestartikelen. In de vorm van de laagste prijsgarantie geven we deze schaalvoordelen weer terug aan onze relaties; aan u dus!
Het grootschalig inkopen van deze oranje zweetbandjes zorgt er ook voor dat we ze altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur online uw oranje zweetbandjes kopen = morgen al bij u in huis!
1 10 1742
9.1
1742 Beoordelingen
"Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge..."