De Horeca Bazaar

Oranje hoedje met pailletten

Feesthoedjes met Oranje pailletten voor de laagste prijs van Nederland.

Oranje glitterhoedje Oranje feesthoedje met pailletten
Feestartikelen, horeca gadgets en party items vormen een belangrijk onderdeel van ons uitgaansleven. We kunnen zelfs wel stellen dat de feestartikelen een steeds belangrijker geheel gaan vormen tijdens festivals en in horecagelegenheden. Waar de gasten vroeger nog tevreden waren met wat verlichting en leuke muziek, daar is er tegenwoordig veel meer voor nodig om uw gasten te vermaken! Het uitgaanspubliek is kritisch geworden; beleving en sfeer zijn kernwoorden geworden. Het is niet alleen belangrijk om uw gasten te blijven prikkelen. Het is ook belangrijk om in te blijven spelen op specifieke evenementen. Daar zijn onze oranje feestartikelen natuurlijk een erg goed voorbeeld van!

Oranje feesthoedjes voor Koningsdag of tijdens oranje sportevenementen!


Onze oranje feesthoedjes met pailletten zijn ongekend populair! Natuurlijk draait Koningsdag helemaal om de kleur oranje, maar ook tijdens grote sportevenementen van het Nederlands voetbalelftal, of tijdens de Olympische spelen is de kleur oranje waar het allemaal om draait! Deze prachtige oranje feesthoedjes met pailletten worden dan ook met deze feestdagen en evenementen vooral veel verkocht.
Ook merken we dat onze oranje feesthoedjes veel ingekocht worden door wederverkopers om te verkopen in feestwinkels of op de markt.

Oranje feesthoedjes tegen de allerlaagste prijs van Nederland!


Wij proberen niet alleen een compleet assortiment leuke feestartikelen aan te bieden, wij doen dat ook nog eens tegen de allerlaagste prijs van Nederland! Dat beloven wij niet alleen, wij maken het ook waar! De reden dat wij onze feestartikelen, en dus ook deze oranje feesthoedjes, aan kunnen bieden tegen de laagste prijs van Nederland en België, is omdat wij al onze feestartikelen zelf importeren. Dit importeren doen wij enorm grootschalig waardoor we enorme inkoopvoordelen kunnen behalen. Deze inkoopvoordelen op onze feestartikelen geven we vervolgens weer terug aan onze klanten; aan u dus!
Niet voor niets zijn onze producten niet alleen in trek bij onze doelgroep (festival organisaties en horeca eigenaren) onze producten zijn ook erg populair voor de wederverkoop. Een bijkomend voordeel van onze grootschalige inkoop, is dat we onze oranje feesthoedjes altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 16:00 uur uw oranje feesthoedjes kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!
1 10 1632
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"