De Horeca Bazaar

Mega strandbal 183cm - Wit oranje

Met deze mega strandbal van 183 in het oranje met wit moedig je Nederland pas echt goed aan!

Mega strandbal 183cm - Wit oranje Mega strandbal 183cm - Wit oranje kopen
Bij de kleur oranje denken we al gauw aan ons eigen land en onze nationale feestdag; Koningsdag. De dag waarop onze koning en koningin het land in gaan, de koningsspelen worden gespeeld op scholen, waarop heel Nederland zich in het oranje kleedt en de oranje vlaggenlijnen tevoorschijn worden gehaald.

Hoe vier je Koningsdag met een mega strandbal?

Op Koningsdag worden veel evenementen georganiseerd. Denk hierbij aan een plein met allerlei kraampjes of een groot festival met een hoop artiesten. Onze mega strandbal zijn ook een super leuk feestartikel om hierbij te gebruiken. De DJ van het festival kan deze mega grote strandbal in combinatie met oranje LED foam sticks het publiek in gooien waardoor deze over de menigte verspreid worden. Wanneer deze strandbal op jouw hoofd komt kun je deze weer weg slaan in de richting van je buurman of buurvrouw. Puur vermaak dus!

Mega strandbal ook als feestdecoratie

Deze strandbal met een diameter van maar liefst 183cm wordt niet alleen gebruikt op festivals, maar ook zijn ze inzetbaar bij horecagelegenheden. De kleinere strandballen worden vaak gebruikt om aan het plafond te hangen als versiering of om aan de bar te hangen. Echter kun je deze strandballen vanwege de grote afmetingen beter inzetten als decoratie bij de entree.

Goedkope mega strandbal kopen

Bij ons koop je de mega strandbal tegen de laagste prijs van Nederland. Dat komt doordat wij al onze producten direct bij de fabrikant inkopen. Hiermee creëren we enorme inkoopvoordelen. Wanneer je onze mega strandbal op werkdagen voor 18:00 uur besteld, heb je deze de volgende dag al in huis!
1 10 1742
9.1
1742 Beoordelingen
"Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge..."