De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Oktoberfest Tiroler hoed

Zonder deze Oktoberfest tiroler hoed is uw outfit niet compleet!

Een Oktoberfest is natuurlijk geen Oktoberfest zonder een Tiroler hoed! De Tiroler hoed is een onderdeel van de Lederhose en geeft een feestelijke uitstraling aan uw Oktoberfest outfit. Dit hoedje is enorm in de trek met Oktoberfest, carnaval is het grootste evenementen van het zuiden en tijdens dat mooie feest wordt er veel verkleed. Onze Tiroler hoed maakt de Duitse- en ski outfit helemaal af! Maak uw carnaval of Oktoberfest onvergetelijk met al onze Oeteldonkse artikelen!

Zonder ons tiroler hoedje is uw Oktoberfest niet compleet!

We merken dat er meer vraag komt naar Oktoberfest artikelen. Veel van onze artikelen worden grootschalig ingekocht door organisaties, deze producten worden dan gebruikt als merchandise. Door de producten te bedrukken met eigen bedrijfsnamen of slogans. Als deze artikelen uitgedeeld worden bij binnenkomst van een event geeft dat de mensen een vrolijk gevoel. Dat komt natuurlijk door de gratis spullen, op deze spullen staan dan uw bedrijfsnaam of logo. Deze Tiroler Oktoberfesthoed kan je op uw event verkopen aan de feestgangers. Het maakt de outfit compleet en de hoeden gaan meerdere jaren mee! Uw bedrijf of organisatie heeft door de goede kwaliteit profijt van de reclame die op de hoeden zijn bedrukt!

Tiroler hoed met de laagste prijs garantie!

Tiroler hoeden koopt u bij De Horecabazaar! Waarom? Wij bieden een breed assortiment in vele soorten en maten. De producten zijn van goede kwaliteit tegen de laagste prijs binnen Nederland! Dit doen wij door onze producten altijd direct bij de fabriek te kopen. Door middel van deze manier zorgen wij dat de dure tussenhandel uit ons proces blijft. Hierdoor ziet u het terug in de lage prijs die wij kunnen leveren aan u. Als u elders dit product tegen een vaste lagere prijs ziet, passen wij direct de prijs aan!

9.1
2744 Beoordelingen
"Prima
Prima"