De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Oktoberfest bierpul 50cl

Tijdens Oktoberfest drink je natuurlijk uit een echte bierpul van onbreekbaar Polycarbonaat!

Oktoberfest staat natuurlijk in het tegen van… Bier! In Duitsland vieren ze Oktoberfest natuurlijk nog uitbundiger als hier in Nederland. Hier in Nederland worden de Oktoberfesten steeds populairder. Het afgelopen jaar zijn de evenementen in het thema van Oktoberfest meer dan verdubbeld! In Duitsland drinken ze uit bierpullen met de inhoud van 1 liter. Voordat je het weet is je bier lauw en dood. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Daar hebben wij een oplossing voor! Onze bierpullen hebben een inhoud van 0.5 liter. Hierdoor kan het bier blijven stromen en blijft het bier heerlijk van smaak!

Oktoberfest bierpullen van de beste kwaliteit!


Onze Oktoberfest bierpullen zijn gemaakt van Polycarbonaat. Dit is een soort kunststof en haast niet kapot te krijgen. Het oogt als echt glas en is van uitermate goede kwaliteit. Onze Oktoberfest bierpullen kunnen in de vaatwasser waardoor u dit product voor meerdere malen kan gebruiken. Hierdoor kunt u echt winst maken in deze investering! Door middel van onze polycarbonaat bierpullen geeft u de feestgangers een echt Duits gevoel! Natuurlijk kunt u uw evenement verder aankleden met onze Oktoberfest artikelen om de Duitse sfeer nog meer uit te breiden

Oktoberfest bierpullen met de laagste prijsgarantie!


Polycarbonaat bierpullen zijn natuurlijk al een erg goede investering! De bierpullen zijn haast niet te breken en kunnen dus ook in de vaatwasser. Doordat deze haast niet breekbaar zijn kunnen de feestgangers deze op de grond laten vallen zonder dat er iets gebeurd. U kunt deze dan gewoon weer wassen en hergebruiken. Hierdoor komt u in de loop van het event niet in de problemen omdat er te weinig glazen zijn. Ook kunt u ze natuurlijk nog gebruiken op Oktoberfest evenementen van de aankomende jaren.

Naast de uitermate goede kwaliteit bieden wij ook over al onze producten de laagste prijsgarantie! Ziet u alsnog elders deze bierpul tegen een vaste lagere prijs? dan passen wij direct de prijs aan!

9.1
1947 Beoordelingen
"altijd feest
fijne produckten , sfeerverhogend en gezellig"