De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Oktoberfest bierpul 30cl

Maak uw Oktoberfest helemaal compleet met onze polycarbonaat bierpullen!

In Duitsland wordt Oktoberfest natuurlijk extreem groots gevierd. Bierpullen met inhouden van 1 liter of meer. Iedere dag gieten de Duitse feestgangers meerdere liters bier achter hun kiezen. Dit is natuurlijk allemaal wel erg groots en overdreven. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze polycarbonaat bierglazen in te kopen met verschillende maten. We hebben onder andere de een bierpul met de inhoud van 30cl, 35cl en natuurlijk onze 50cl!

Zelfs met onze Oktoberfest bierpullen drink je met maten!


Bier , bier en nog eens bier! Je zou zeggen dat je er haast geen genoeg van kan krijgen. Het is natuurlijk belangrijk dat de feestgangers genieten van hun Oktoberfest. Maar wat nog belangrijker is , is dat de feestgangers niet te diep in het glas kijken. Daarom is het natuurlijk handig dat de feestbeesten genoeg keus hebben uit verschillende maten met verschillende soorten inhoud, breedte en hoogte!. Zo kunnen ze zelf aangeven in welk maat glas ze iets minder diep in het glas kijken.

Creëer de perfecte Oktoberfest sfeer met al onze producten!


De Horeca Bazaar wilt ervoor zorgen dat alle Oktoberfest feesten slagen met onze Oktoberfest artikelen. Daarom bieden wij al onze producten aan met de laagste prijsgarantie. Het is ook leuk om je eigen draai te geven aan Oktoberfest. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze UV-glow producten! Beklieder de feestgangers met de kleuren van Oktoberfest!

Nog 82 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2136
9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."
4.17