De Horeca Bazaar

Glitter face & body gel 10ml - goud

Gouden glitter schmink voor de ultieme party beleving!

De keuze voor de juiste outfit voor een feest of evenement is al lastig genoeg, je wilt namelijk altijd boven de rest uitstralen. Dat 'boven de rest uitstralen' maken wij u nu heel gemakkelijk, wij van De Horeca Bazaar hebben namelijk ons assortiment uitgebreid met deze gloednieuwe glitter gel. Deze is gemakkelijk op uw gezicht of lichaam aan te brengen en zo wordt het boven de rest uitstralen u wel heel gemakkelijk gemaakt. Een kleine 'touch' is al voldoende om u te laten opvallen.

Glitter gel voor uw personeel in de horeca

Naast dat deze glitter gel super leuk is om te gebruiken als particulier, is het ook erg spectaculair om te gebruiken voor uw barpersoneel in de horeca of op een ander evenement. Laat uw personeel stralen en zorg er zo voor dat bezoekers verstelt zullen staan van hoe mooi u uw evenement geregeld heeft. Uw evenement zal herinnerd worden door uw prachtige ambiance.

Gouden glitter gel ook geschikt voor oud en nieuw feesten

Wat is er nou leuker dan een oud en nieuw feest om het nieuwe jaar in te luiden? Er prachtig uit zien op dat feest natuurlijk! U zult glinsterend het nieuwe jaar in knallen met deze prachtige goud gekleurde glitter gel. Deze gouden glitter gel is daarom ook leuk om te combineren met de zilver gekleurde glitter gel die wij recent toegevoegd hebben aan ons assortiment.

Prachtige gouden glitter gel kopen bij de horeca bazaar

De Horeca Bazaar doet alleen zaken rechtstreeks met de fabrikant. Wij zoeken onze fabrikanten ook zeer nauwkeurig uit op kwaliteit en veiligheid. Omdat wij rechtstreeks zaken doen met de leverancier van een product; kunnen wij ook de beste prijzen geven. Dat, in combinatie met onze scherpe staffelprijzen, maakt ons ook erg interessant voor grootgebruikers. Als u bovendien voor 18:00 besteld, heeft u uw producten morgen al in huis! (Nederland & België)

Meer info
Minder info

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Gouden glitter body gel
Gouden glitter body gel
Gouden glitter body gel 2
Gouden glitter body gel 2

Wij gebruiken cookies