De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Red cups - Roze

Roze red cups; de nieuwste American red cup ervaring!

Steeds vaker zien we feestdagen die over komen waaien vanuit andere landen; denk daarbij aan St Patricksday of Halloween. Echter geldt hetzelfde voor producten. Zo zijn de American red cups de laatste jaren ontzettend populair in Europa waar ze, zoals de naam al zegt, hun oorsprong uiteraard hebben in Amerika. De American red cups zijn groot geworden in de Amerikaanse Highschool scene en zijn daardoor over komen waaien naar Europa. De American red cups geven dan ook meteen een leuke studentikoze uitstraling aan uw evenement. Op de American red cups hebben we nu ook een hele leuke toevoeging; de roze Amerikaanse bekers!

American red cups in het roze; perfect voor schoolfeesten of uw Sweet 16!

De populariteit van de American red cups gaat de laatste jaren zo enorm hard, dat er allerlei verschillende varianten op de markt verschijnen. Natuurlijk is het allemaal begonnen met de rode cups. Nu zien we echter ook de zwarte, oranje, blauwe en gouden Amerikaanse bekers. We zijn trots dat we wederom een nieuwe beker mogen presenteren; de roze Amerikaanse beker! Ondanks dat de roze Amerikaanse beker pas sinds kort opgenomen is in ons assortiment, kunnen we nu al zeggen dat ze onwijs populair zijn. Vooral bij kinderfeestjes van meisjes zijn de roze Amerikaanse bekers enorm in trek. Denk aan een grootschalig Sweet 16 feestje waarbij de roze Amerikaanse bekers en Hawaii kransen een ontzettend leuke aanvulling zijn.

American red cups kopen met de laagste prijsgarantie!

Wij kopen al onze producten enorm grootschalig in, dat geldt ook zeker voor onze American red cups. Zowel de rode cups als de gekleurde varianten kopen we direct in bij de bron waardoor we schaalvoordelen creëren die er weer voor zorgen dat we altijd de laagste prijs kunnen hanteren voor onze feestartikelen en party gadgets. Een bijkomend voordeel van het zeer grootschalig importeren van onze American red cups, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw American red cups kopen voor 18:00 uur = de volgende werkdag bij u in huis!

Nog 1015 set op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2619
9.1
2619 Beoordelingen
"Top
Supersnelle bezorging"
2.96