De Horeca Bazaar

Bedrukte sound activated LED armband

Maak je sound activated LED armband uniek met je eigen logo!

De led armband, ook wel sound activated armband genoemd is dé trend van het moment in de horeca en evenementenbranche! Tot op heden waren onze LED foam sticks nummer één maar het lijkt erop dat de led armband ze binnenkort gaat inhalen. Dit is natuurlijk ook niet zo gek. De foam sticks liggen op festivals of in discotheken vaak binnen enkele minuten op de grond. De led armband daarentegen houden de feestgangers het gele evenement om omdat deze niet in de weg zit. De gasten zullen dus continue geprikkeld worden door het licht van de armband. Het licht van de led armband gaat branden op de maat van de muziek waardoor de muziek en licht perfect op elkaar aansluiten. Omdat veel grote klanten, zo ook Pussy Lounge, hier de meerwaarde wel van inzagen willen ze de led armband ook laten bedrukken met hun eigen logo of ontwerp. Veel feestgangers nemen de led armband (omdat het niet in de weg zit) na afloop van het feest weer mee naar huis waardoor de bedrukte led armband dus perfect in te zetten is als promotiemateriaal! Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om bedrukte strandballen te bestellen die perfect aansluiten bij de totale beleving op een festival of ander event.

Hoe bestel je een bedrukte sound activated led armband?

Je kan gemakkelijk de led armbandjes bestellen via de webshop. Daarna mag je een mail sturen met welke kleur armband je voorkeur heeft en het met het ontwerp naar: info@dehorecabazaar.nl.

Het ontwerp mag als volgt aangeleverd worden:
- PDF, AI of EPS
- Vector bestand met lijnen, zonder pixels
- Hoogst mogelijke kwaliteit
- De kleur opdruk is altijd wit (mag eventueel in een andere kleur aangeleverd worden)
- Lettercontouren in het bestand

De bedrukte led armband voor de laagste prijs bij De Horeca Bazaar!


De bedrukte led armband bieden wij aan met de laagste prijsgarantie! Vind je de bedrukte led armband ergens anders goedkoper dan passen wij onze prijs aan. Wij kopen namelijk onze producten grootschalig in bij de directe bron waardoor dit schaalvoordelen creëert. Dit is de reden dat we onze producten zo goedkoop kunnen aanbieden! Daarnaast bied het ons ook het voordeel dat we alles grootschalig op voorraad hebben waardoor we direct uit voorraad kunnen leveren. Echter moet je voor de levertijd van onze bedrukte led armband rekening houden met ongeveer 5 werkdagen levertijd. Mocht er spoed bij zijn, neem dan z.s.m. contact met ons op, in enkele gevallen kunnen we ze nog sneller leveren!
Goedkope bedrukte led arbandjes kopen sound activated led armbandjes bedrukken sound activated bedrukte led armbandjes Bedrukte sound activated led armbandjes
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."