Quiz LED foam sticks rood

Perfect voor quizen; de nieuwe LED foam sticks rood met continue licht!

rode quiz foam sticks kopen goedkope led foam sticks kopen
Mega populair, onze LED foam sticks! We hebben ze in verschillende kleuren en met verschillende standen. Ze worden vaak gebruikt bij grote evenementen, feesten en festivals. De LED foam sticks worden dan het publiek ingegooid en iedereen gaat ermee zwaaien. Dit geeft natuurlijk een mega tof beeld in een grote zaal of op een groot terrein! Het is op deze manier ook leuk om ze te combineren met grote strandballen of mega ballonnen! Toch merken wij dat de foam sticks ook steeds meer voor kleinere evenementen worden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan verjaardagsfeesten, bruiloften of andere bijzondere gelegenheden.

De LED foam sticks met continue licht zijn ideaal voor quizen!

Deze unieke LED foam sticks bevatten continue licht. Dit wil zeggen dat ze eigenlijk maar één stand hebben waarbij de stick licht geef. Je kan de LED foam sticks gemakkelijk uit en aan zetten, maar meer opties heeft deze niet. Ze zijn daarom ideaal voor feesten, evenementen waarbij het wenselijk is dat de foam sticks niet knipperen en alleen continue licht geven. Ook zijn ze hierdoor perfect voor quizen. We hebben deze LED foam sticks daarom in ons assortiment opgenomen in de kleuren groen en rood.

De goedkoopste LED foam sticks koop je bij De Horeca Bazaar!

Al onze producten worden grootschalig ingekocht bij de directe bron. Hierdoor worden tussenschakels overgeslagen en dat scheelt natuurlijk veel geld. We bieden onze producten daarom aan met de laagste prijsgarantie! Vind je onze producten toch ergens anders goedkoper, dan passen wij onze prijs uiteraard aan. Een ander voordeel van deze grootschalig inkoop is dat we alles ruimvoldoende op voorraad hebben. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur, dan heb je je LED foam sticks de volgende dag al in huis! Onze 24-uurs service proberen we altijd te garanderen.