Quiz LED foam sticks groen

Unieke LED foam sticks met continue licht, ideaal voor quizen!

Quiz groen Goedkope led foam sticks kopen
LED foam sticks, wie kent ze niet? Hét feestartikel van het jaar. De foam sticks worden voor verschillende evenementen ingezet. Vaak zie je ze op festivals in het rond vliegen maar ze worden ook steeds vaker gebruikt bij privé feesten zoals verjaardagen of bruiloften. Ze worden soms gewoon blanco gebruikt, maar je kan er ook een sticker naar wens op plakken. Denk bijvoorbeeld aan: Jan hartje Femke met de datum erbij. Zo krijgt dit feestartikel toch een personal touch! De bestickerde foam sticks zijn gemakkelijk via de webshop te bestellen.

Waarom deze unieke continue licht foam sticks perfect zijn voor quizen

De Horeca Bazaar wil blijven vernieuwen. De LED foam sticks zijn eigenlijk vanaf het begin af aan al mega populair! We krijgen dan ook weinig op of aanmerkingen over dit product. Toch vonden we het tijd om een unieke versie op te nemen in het assortiment! Deze variant geeft namelijk continue licht. Dit wil zeggen dat er maar één stand op zit. Je kan de foam sticks gemakkelijk aan en uit zetten maar meer functies zitten er dus niet op. Dit is in tegenstelling tot het origineel waarbij er verschillende standen zitten op de LED foam sticks. Het leuke aan deze vernieuwende variant is dat je ze goed kan gebruiken voor bijvoorbeeld quizen! We hebben ze dan ook in de kleuren rood en groen in ons assortiment opgenomen.

LED foam sticks voor de goedkoopste prijs in de Benelux!

Wij kopen onze producten grootschalig in bij de directe bron. Dit creëert schaalvoordelen waardoor we onze producten kunnen aanbieden voor de goedkoopste prijs in de Benelux! Vind je onze producten toch ergens anders goedkoper? Geef ons dan even een seintje en we passen onze prijs aan! Dat we de laagste prijsgarantie bieden willen we uiteraard altijd nakomen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!