De Horeca Bazaar

B-stock foam sticks

Low budget B-stock foam sticks bij De Horeca Bazaar!

B-stock foamstick LED foam sticks
B-stock foam sticks, wat zijn dit eigenlijk? Wij importeren onze foam sticks altijd direct in vanuit China. Maar tussen onze orders zitten ook wel eens leveringen die niet van uiterste kwaliteit zijn. Dat is natuurlijk niet de bedoeling omdat wij ernaar streven om de beste kwaliteit te leveren aan onze klanten. Maar het is natuurlijk uitermate zonde om deze mindere leveringen zomaar weg te gooien, daarom bieden wij vanaf nu B-stock foam sticks aan! Deze hebben een uitval percentage rond de 10%. Op deze B-stock foam sticks bieden wij u een korting van ruim 20% ten opzicht op de reguliere foam stick! Dit scheelt ons een hoop sorteerwerk en het scheelt u een hoop geld!

Wie gebruiken deze foam sticks?

Net startende feesten, festivals of evenementen hebben natuurlijk een kleiner budget dan de grotere feesten etc. voor deze gelegenheden zijn onze B-stock foam sticks een ideale oplossing! Uiteindelijk krijg je meer foam sticks tegen een lagere prijs. Het enige is dat u zelf de foute foam sticks er tussen uit moet halen. De gewenste kleur kunt u invullen bij het kopje ‘’opmerkingen”.
1 10 1594
9.1
1594 Beoordelingen
"Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge..."