De Horeca Bazaar

LED ballon summer

Zomerse taferelen met deze summer LED Ballonnen, gegarandeerd de goedkoopste!

Vanaf het begin der ‘festivi-tijden’ worden ballonnen gezien als gezellige en kleurrijke toevoeging voor elk feest en partij. Zeker de ballonnen zijn haast onmisbaar wil je de aankleding compleet maken. Hoewel deze ballonnen nog prima fungeren als feestdecoratie, wordt er ook in de ballonnensector niet stilgestaan. Daarom presenteren wij u graag; de led ballon, de nieuwste hype onder de ballonnen!

Led ballonnen zijn voor iedereen!


Ballonnen zijn te gebruiken voor elk evenement of gelegenheid dat feest uitstraalt. Van kinderfeestjes tot bruiloften, festivals en jubilea. Voor een complete feestsfeer van uw evenement zijn ballonnen een toegevoegde waarde waar je u tegen zegt! Met de nieuwe led ballonnen kan er ook wanneer de zon onder is nog net zo hard geschitterd worden. Denk aan de laatste uurtjes van een buitenfeest, of in een schemerige horecagelegenheid, etc. deze led ballonnen creëren een onvergetelijke sfeer! Deze led ballonnen zijn voor elk feest een leuke versiering, maar het best komen ze tot hun recht op een zomers feest, het is daarom een echte aanrader om de summer led ballonnen te combineren met onze strandballen en hawaii kransen

Hoe werken deze summer led ballonnen?


De led ballonnen zijn van het merk ‘’Illoom balloon’’, de huidige marktleider van led ballonnen in de wereld. Wij zijn dan ook erg trots om dealer te zijn van Illoom balloons! Ze werken erg eenvoudig; door middel van een trekmechanisme kun je de ballon alvorens het opblazen activeren wanneer u wilt. Wanneer het plastic hendeltje uit de ballon is getrokken, heeft de led ballon een brandtijd van ruim 15 uur! Dus mits de ballonnen niet te vroeg worden geactiveerd, kunnen ze de hele nacht mee!

Wij bieden de led ballonnen met de laagste prijsgarantie aan!


Bij de Horeca Bazaar bieden we niet alleen het allerleukste assortiment feestartikelen aan, maar ook nog eens voor de laagste prijs van Nederland! Deze garantie geven we met u mee, want vindt u de Illoom balloons elders goedkoper, dan passen wij de prijzen direct aan en betalen we het verschil aan u terug.

Misschien vraagt u zich af hoe we de laagste prijs kunnen garanderen, maar dat komt vanwege het feit dat we direct bij de bron inkopen op een enorm grootschalige basis, zodat we dubbele schaalvoordelen kunnen behalen bij de inkoop.

Dit zorgt er ook voor dat we altijd uit voorraad kunnen leveren en dit betekend dat we onze 24-uurs service ten alle tijden waar kunnen maken! Wanneer u led ballonnen vóór 15:00 uur besteld, zijn ze de volgende dag al bij u in huis!
Lichtgevende ballonnen Led ballonen in zomerse kleuren Ballon met een lampje
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."