Kerstmutsen

Kerstmutsen, bedrukt of onbedrukt, zijn een ideale toevoeging op de feestdagen! Vandaag uw kerstmutsen online kopen, morgen al in huis!

Kerstmutsen bedrukken
Het uitgaansleven veranderd in zeer rap tempo. Festivals schieten in rap tempo uit de grond waarbij beleving onder het festivalpubliek absoluut op de eerste plaats staat. Het uitgaanspubliek wil non stop geprikkeld worden en wanneer dat even niet het geval is, vinden ze het al snel saai worden. De Horeca Bazaar zorgt ervoor dat u de beleving in uw horecagelegenheden of op uw event hoog kan houden, zonder dat u veel geld kwijt bent. Wij bieden u de leukste sfeermakers tegen de laagste prijs van Nederland! Zo zijn deze kerstmutsen een absolute toevoeging aan uw kers- of oud & nieuw feest!

Kerstmutsen voor al uw gasten tijdens de kerstdagen!


Wij bieden deze leuke kerstmutsen aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs, zodat het voor u leuk is om al uw gasten te verrassen met een leuke kerstmuts tijdens de kerstdagen of oud&nieuw. Tijdens deze feestdagen staat de horeca vaak bomvol en worden er vele kerstevenementen georganiseerd. Om, naast de kerstmuziek, de kerstsfeer er extra goed in te brengen zijn deze kerstmutsen de ideale toevoeging op uw feest of evenement. Uw gasten zullen nog meer kunnen genieten van de sfeer die tijdens deze bijzondere dagen toch al erg goed is!

Goedkope kerstmutsen combineren met onze andere feestartikelen


Onze kerstmutsen brengen de kerstsfeer letterlijk naar uw feest! Maar om deze gezellige sfeer nog verder uit te breiden worden onze kerstmutsen vaak gecombineerd met onze andere sfeermakers. Denk bijvoorbeeld aan een kroeg vol met gasten die de kerstmutsen op hebben, gecombineerd met onze rode led foam sticks en de ijsfonteinen die het ultieme kerstgevoel helemaal afmaken! Mensen zullen de sfeer voelen en het maakt de avond helemaal compleet!

Mooie kerstmutsen tegen de laagste prijs van Nederland!


De Horeca Bazaar biedt u de leukste feestartikelen tegen de laagste prijs van Nederland. De kerstmutsen zijn hier een erg goed voorbeeld van. Door al uw gasten te voorzien van deze leuke kerstmutsen, verspreid het kerstgevoel zich snel door uw horecagelegenheid! Top voor uw gasten, maar voor u moet het uiteraard ook leuk blijven. Hier zorgen wij wel voor door de prijs van deze leuke kerstmutsen heel laag te houden en de kwaliteit hoog. Hierdoor kunt u voor een lage prijs heel uw kroeg of event omdompelen in kerstsferen.
Wij bieden de kerstmutsen aan tegen de laagste prijs van Nederland! Daarnaast bieden wij de kerstmutsen aan met onze 24-uurs service; voor 16:00 uur online bestellen = de volgende werkdag al in huis!
Ook iets voor jou?
Foam sticks lichtgevende staven LED foam

Foam sticks rood

De rode foam sticks zijn de party gadgets sinds 2017 en brengen een ongekende sfeer! Wij bieden de foam sticks aan tegen de laagste prijs van Nederland en Belgi

0,58
0,54
Per stuk
Glow sticks rood

Glowsticks - Rood

Breeklichtjes kopen als ideale feestartikel tegen de laagste prijs van Nederland! Uw glow sticks vandaag online bestellen, morgen al bij u in huis!

Vanaf
0,05
Per stuk