Bedrukte kerstmutsen

De goedkoopste bedrukte kerstmutsen van Nederland, perfect als merchandise!

kerstmutsje met opdruk bedrukte kerstmutsjes Bedrukte kerstmutsjes rood Kerstmutsjes met eigen opdruk
Kerstmis. 2 feestdagen die elk jaar uitbundig gevierd worden. Overal in de straten hangen lichtjes, staan kerstbomen en hangen kerstballen. Kroegen worden ook volop aangekleed tijdens de kerstdagen. Bar personeel staan de shotjes Jägermeister in te schenken met leuke kerstmutsen op hun hoofd en zitten vol in de sfeer. Nou is het al hartstikke leuk om je barpersoneel in thema achter de bar te laten staan, maar wat nou als je deze mooie kerstmutsen helemaal eigen kan maken?! Bij ons kan je je eigen logo aanleveren en deze laten bedrukken op de kerstmutsen. Ideaal voor in de bar of bijvoorbeeld bedrijfsfeestjes of als merchandise op festivals! Niks is leuker met kerst dan zoveel mogelijk lichtjes aan te hebben. Maak de sfeer dan ook compleet met onze foamsticks en rode led kaarsen!

Bedrukte kerstmutsen voor interne en externe promotie!


Onze bedrukte kerstmutsen worden vaak ingezet door horecagelegenheden die deze kerstmutsen uitdelen op de feestavonden in de kroeg. Je gasten nemen de bedrukte kerstmutsen mee naar huis en zorgt daar voor een stukje promotie van je horecagelegenheid.
Natuurlijk worden de bedrukte kerstmutsen ook heel vaak ingezet voor bedrijfsfeesten en kerstborrels. Branding en beleving worden steeds belangrijk, zowel voor interne- als voor externe communicatie.

Bedrukte kerstmutsen tegen de laagste prijs van Nederland!


De Horeca Bazaar bied onze klanten altijd de aller laagste prijs van Nederland! Dit geld ook voor onze bedrukte artikelen. Perfect om zo merchandise te verkopen tegen een lage prijs. Klanten hebben dan altijd nog een aandenken aan die fantastische dag! Wij krijgen onze prijzen zo laag doordat wij direct bij de fabrikant inkopen en vervolgens onze producten te importeren in enorme aantallen! Dit betekend ook dat we altijd alles op voorraad hebben liggen en snel kunnen leveren.