De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Ijsfontein - Prof. 90 sec

Deze ijsfonteinen branden ruim 90 seconden lang met een mooie, constante vlam!

De Beste kwaliteit ijsfonteinen tegen de scherpste prijs van Nederland koopt u bij De Horeca Bazaar! De sfeer verhogende werking van de ijsfontein heeft zich lang geleden al laten blijken. Ijsfonteinen werden veelvuldig gebruikt in de horeca om bijvoorbeeld een verjaardag, mooi opgemaakt dessert (ijs), of een andere gelegenheid kracht bij te zetten. Deze extra lange ijsfonteinen hebben ook een enorme brandduur van maar liefst 90 seconde!

Toepassingen voor ijsfonteinenDeze professionele ijsfontein wordt tegenwoordig ook veelvuldig gebruikt bij het serveren van een fles champagne of bij bottle service in een club of horecagelegenheid. De ijsfonteinen of zilverfonteinen kunnen zowel in de dag- als in de nachthoreca gebruikt worden. Dat maakt de ijsfontein onmisbaar voor iedere ondernemer die zijn gasten graag in de spotlight wil zetten. Ook zijn de ijsfonteinen perfect geschikt om met de feestdagen als sfeermakers te gebruiken, de kerstdagen en oud en nieuw zijn immers de tijden waar vuurwerk het best tot zijn recht komt.

Extra lange iJsfonteinen kopen met de laagste prijsgarantie!Zoals gezegd zijn de ijsfonteinen ontzettend populair, en deze populariteit is nog steeds aan het toenemen! Zo zijn de ijsfonteinen een van de absolute hardlopers geworden van De Horeca Bazaar.
Wij proberen altijd de populairste gadgets te bieden voor horeca en evenementen, maar daar blijft het niet bij! Wij bieden al onze feestartikelen, en dus ook onze extra lange ijsfonteinen ijsfonteinen, aan met de garantie op de laagste prijs! Dat zeggen wij niet alleen, wij maken het ook waar! Vindt u de professionele ijsfonteinen elders goedkoper? Dan maken wij het verschil direct met u goed en passen we de prijzen op onze website ook direct aan!

Meer informatie over ons categorie 1 feestvuurwerk vind je in onze blog!

Nog 39 dozen op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2136
9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."
8.29