De Horeca Bazaar

Hawaii krans - Rood groen geel

Maak uw feest onvergetelijk met onze Hawaii kransen! Deze hawaii kettingen zijn in de kleuren van het Limburgse carnaval. Uiteraard tegen de laagste prijs!

Hawaii kransen zijn een van de meest sierlijke feestartikelen van dit moment. Bij iedere outfit is dit feestartikel te combineren! Overal staat het perfect bij en geeft het een feestelijk effect. De Hawaii krans komt van origine uit… Hawaï! Dit product werd daar vooral gebruikt tijdens feestelijke gebeurtenissen. door de mooie en opvallende kleuren die verwerkt zijn in de Hawaii krans gaf dit de Hawaïanen de ideale feeststemming!

Hawaii kransen zijn dè hardlopers binnen ons assortiment!

Doordat onze Hawaii kransen vele kleurencombinaties kent, zijn deze dus erg aantrekkelijk om uw event, feest of festival op de fleuren. De kleuren rood, geel en groen zijn verwerkt in deze Hawaii krans. Maar met welk event, feest of evenement kunt u deze dan combineren? Denk aan het evenement carnaval in Limburg of de muziekscene reggae. Doordat de kleuren van Limburg tijdens carnaval rood, geel en groen zijn , zijn deze Hawaii kransen een echte hardloper! Nog meer hardlopers in ons assortiment zijn onze ballonnen! Combineer onze ballonnen in de kleuren rood, geel en groen!

Ook word de scene van de reggae weer steeds populairder. Ieder weekend wordt er overal in Nederland wel een reggae evenement of festival georganiseerd. Bob Marley, wie kent hem niet? Deze scene schiet dus als paddenstoelen uit de grond! Laat de festivalgangers hun outfit nog meer opfleuren met onze Hawaii krans! Knal een confetti kanon af en voila! Sfeerbeleving!

Koop al uw Hawaii kransen bij De Horeca Bazaar tegen de laagste prijs!

De Horeca Bazaar biedt u altijd de laagste prijsgarantie! Deze laagste prijsgarantie kunnen wij hanteren doordat wij onze producten rechtstreeks en grootschalig inkopen bij de fabrikant slaan wij de dure tussenhandel over. Hierdoor kunnen wij meer terug geven aan onze klanten, aan u dus! Ziet u elders dit product tegen een lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan! Nog een voordeel van grootschalig inkopen is dat wij dit feestartikel altijd op eigen voorraad hebben! Als u voor 18:00 besteld, heeft u het de volgende werkdag in huis!

Meer info
Minder info

Nog 6541 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2880

Super Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.

Bekijk alle
Carnaval Belgie Hawaii krans
Carnaval Belgie Hawaii krans

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 0.54
1 10 9.1 2880
8 10