De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Mega Glow sticks

Prachtige mega glow sticks; populaire breeklichten van de beste kwaliteit!

Ons uitgaansleven veranderd in zeer rap tempo. Waar we voorheen tevreden waren met een biertje, wat muziek en een paar knipperlichtjes, daar is deze wereld de laatste jaren compleet ondersteboven gezet. De opkomst van mega festivals heeft ervoor gezorgd dat bekende DJs, CO2 effecten, confetti, danseressen, prachtige decors en de meest waanzinnige special effects behoren tot de basisingrediënten van een event. Ook feestartikelen als led foam sticks, glow sticks, ballonnen, en confetti kanonnen zijn broodnodig om uw publiek te blijven vermaken. Het uitgaanspubliek in Nederland raak verwend met de hoge mate van entertainment en prikkels dat wij op een hedendaags festival bieden. Zoals gezegd zijn de glow sticks, oftewel de breeklichtjes, een zeer bekend fenomeen. Nu zijn er ook de mega glow sticks, prachtig oplichtend in het donker!

Mega glow sticks, oftewel breeklichten, perfect voor ieder event!

Entertainment en opvallende producten zijn cruciaal voor een geslaagd evenement. Uw gasten willen non stop geprikkeld en vermaakt worden. Daarvoor bent u bij De Horeca Bazaar aan het juiste adres! Naast de gewone breeklichtjes hebben wij nu ook de mega breaklights in het assortiment. Deze mega glow sticks zijn maar liefst 30cm lang en hebben een dikte van 1cm. Deze staven geven een prachtig opvallend effect in de schemering, maar het absolute WOW-effect in regulier daglicht! Een must have voor ieder event of horeca gelegenheid!

Hoe werken deze mega breeklichten of breaklights precies?

Heel simpel! Iedereen kent de kleine variant glow sticks of breeklichtjes natuurlijk. Dit is de grote broer maar werkt in principe op precies dezelfde manier! Je dient deze mega glow stick op verschillende plaatsen goed te "knakken". Door deze knak treedt een chemische reactie op waarbij de vloeistof prachtig oplicht en een verbluffend resultaat ontstaat. Na het breken (vandaar de naam breeklichtjes) dient u de mega glow stick goed te schudden om een egaal oplichtend resultaat te krijgen in de stick.

Breeklichtjes of breaklights tegen de allerlaagste prijs van Nederland!

De Horeca Bazaar biedt u het leukste assortiment feestartikelen en horeca gadgets van Nederland. Maar daar laten we het niet bij. Wij bieden ons volledige assortiment ook nog eens aan tegen gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, dat geldt dus ook voor onze glow sticks! Hoe wij dit kunnen garanderen? Heel simpel! Wij importeren onze glow sticks/breaklights zeer grootschalig en direct bij de fabrikant. Op deze manier snijden wij de dure tussenhandelaar uit het proces en kunnen wij de verkregen marges weer teruggeven aan onze klanten; aan u dus!
Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze mega glow sticks, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren en op deze manier onze 24-uurs service kunnen garanderen. Vandaag uw mega glow sticks online bestellen = de volgende werkdag al bij u in huis!

9.1
2684 Beoordelingen
"Snel geleverd alleen microfoons waren erg slecht opblaadbaar of niet
Snel geleverd en leuke gadjets die niet overal verkrijgbaar zijn"