De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Foam hand - Middelvinger - Blauw

Wat een prachtige middelvinger. Ideaal voor grote groepen die iets duidelijk willen maken ;).

Binnenkort een voetbal wedstrijdje en de competitiedrang staat tot hoog aan de lippen? Dan hebben wij nou echt iets voor jou! Onze grote foam handen in de vorm van een middelvinger. Zo kan je op een "subtiele" wijze laten merken dat je niet zo'n fan bent van het tegenteam. Maar houd het alsjeblieft wel netjes en maak er een grapje van, de foam handen zijn niet bedoeld als ruzie starters ;). Naast dat onze foam handen perfect te gebruiken zijn bij sportwedstrijden, zijn de foam handen ook perfect geschikt voor festivals en andere evenementen!

Foam handen op festivals en evenementen

Bij evenementen zijn deze foam handen dus ook perfect! Maar hoezo dan? Hoe zie je dit voor je? Wij hebben altijd een perfecte tip die het mogelijk maakt om met relatief weinig geld, veel naamsbekendheid op te doen. Namelijk een simpele fotobooth! Een foto als aandenken doet het altijd goed bij het uitgaanspubliek. En zeker als je verschillende probs hebt liggen waar mensen een gekke foto mee kunnen maken. Bijvoorbeeld dus deze middelvinger foam hand. De foto's met de foam handen worden vervolgens gedeeld op de vele social media kanalen en dat resulteert natuurlijk weer in een enorme groei van naamsbekendheid!

Goedkope foam handen bij De Horeca Bazaar

Dit klinkt te mooi om waar te zijn voor dit geld? Dat is het niet! De foam handen zijn wel degelijk een perfecte manier om je bezoekers een extraatje te bieden. Plus de naamsbekendheid is natuurlijk fantastisch. En zeker voor dit geld. Bij ons krijg je namelijk op al onze producten, dus ook deze foam handen, de laagste prijsgarantie. Dit houd in dat wanneer je dezelfde foam hand ergens anders goedkoper ziet, je dit even moet laten weten en dan passen wij de prijs aan en matchen jou het verschil!

Nog 289 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.62