De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

LED stickers - Blauw

Upgrade uw bottle service, plak deze LED sticker onder de fles.

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van LED gadgets; de LED sticker. Een klein object met een groots effect! U kunt ze onder elk voorwerp plakken om deze vervolgens op te lichten, zodat het meer opvalt. Zelf hebben we ze bijvoorbeeld getest met onze blauwe ballonnen, en dit gaf in het donker een erg mooi effect; een grote lichtgevende bal! Stelt u eens voor dat u een paar van deze ballonnen heeft, of wanneer u ze als helium ballonnen gebruikt!

Hoe gebruik je deze led stickers?

De led stickers kun je met een goed plakkende rand onder een voorwerp naar keuze plakken om die vervolgens te belichten. Met de ‘click-to-active’ knop zet u na 1 keer drukken het lampje op een snelle knipperstand. Na nog een keer drukken knippert het lampje wat minder snel, en na nog een keer brandt het lampje constant. Ook kan het lampje uitgezet worden door nogmaals op het knopje te klikken, om vervolgens batterij te kunnen sparen voor wanneer hij constant moet branden.

Uw fles drank aanprijzen als een baas!

De Led stickers zijn overal voor te gebruiken, maar het mooiste effect krijg je onder een fles. Zoals in bovenstaand filmpje is te zien benadrukt het ook alle details die op de fles te zien zijn. Wij van de Horeca Bazaar maken het met deze perfecte uitvinding mogelijk voor u om alles wat u wilt op te laten vallen!

Al uw LED items koopt u gemakkelijk bij de Horeca Bazaar!

Naast al onze andere led items gaan de led stickers bij ons ook erg hard. Wij kopen direct bij onze producent in, dus ze gaan rechtstreeks van de fabriek naar uw voordeur! Daarom kunt u de led stickers erg goedkoop bij ons verkrijgen. En ook bij al onze lichtgevende gadgets geldt; vóór 15u besteld = morgen in huis!

Nog 651 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.57