De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW
7 sep 2016 | Geschreven door:

Zorg dat je een kater hebt van 23 tot 25 september!

Iedereen heeft wel eens zo’n dag gehad, dat wat je ook doet, hoeveel water je ook drinkt en hoeveel vet je ook naar binnen werkt. DE KATER WORDT NIET MINDER.
Het laatste waar je aan denkt als je met een flinke kater in bed ligt, is opstaan en naar een bar gaan. Maar daar gaat verandering inkomen. Matrassenverkoper Matt Sleeps opent een speciale Hangover bar.

Zorg ervoor dat je in het laatste weekend van september een flinke kater hebt, wat de pop-up bar is alleen maar dat weekend geopend. Je kunt van 23 tot en met 25 september in de Amsterdamse Pijp, terecht tussen 10:00 en 18:00.

No title

Het gaat er dus helemaal om, om jouw zo snel mogelijk van je kater af te helpen. Aan de omgeving zal het niet liggen, want je bent omringt door een oase van palmbomen en prachtige planten. Daarin staan dan de bedden van Matt Sleeps (slim!).
Ieder bed is voorzien van eigen tv-scherm en je krijgt hapjes en drankjes, zoals vitaminerijke smooties en hydraterend kokoswater. Er wordt uiteraard geen alcohol geschonken.
Er is ook een zuurstofbar aanwezig om de longen te zuiveren. En ondertussen kun je dus voelen hoe heerlijk de nieuwe matrassen liggen.

Iedereen is natuurlijk ontzetten nieuwsgierig naar deze hippe manier van ontkateren, maar je komt er niet zomaar in. Zorg ervoor dat je echt gruwelijk brak bent, zie je er té fris uit, dan kom je er niet in. Er staan speciale kater-inspecteurs die bepalen of je naar binnen mag. Gratis, dat dan wel!

Schrijf een reactie