Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Zo weer je wespen van je terras.

Geschreven door: op 15 Jun 2017
Vorige week werd ons land geschokt door het nieuws dat er wespen in overvloed zullen zijn deze zomer. Niemand, maar dan ook niemand, is hier blij mee. Vooral niet de dappere terraslopers die dag in dag uit te maken krijgen met de zwart-gele monstertjes.
Wanneer een gezinnetje lekker zoete drankjes bestelt, zie jij het horrorscenario al voor je.
In de loop der jaren ben je best behendig geworden in het ontwijken van de gevleugelde vijanden, terwijl je dienblad voller dan vol staat. Daarnaast verwachten je gasten 9/10 ook nog van je dat je hen beschermt tegen het onheil. Kortom, dit varkentje moet gewassen worden.

Er is zeker licht in de duisternis. Je kunt namelijk een hoop doen om de wesp van het terras te houden. 5 tips om het dit jaar draaglijk te houden. En het meeste is waarschijnlijk gewoon in huis!

1 . Dek zoete drankjes af met folie en steek er een rietje in of (en nog hip ook) serveer je drankjes deze zomer in jampotjes! Maak een gaatje in de bovenkant voor het rietje. Let op; gebruik wel een transparant potje. Mocht de wesp toch zijn weg naar de vloeistof vinden, kun je het in ieder geval zien!
144

2. Bestrijden met geur! Snijd een citroen of sinaasappel in schijven en druk hier kruidnagel in.
timthumb

3. Haal lege tafels direct uit. Een lege tafel met etensresten werkt als een wespenmagneet.
Wespen

4. Wat je ook doet; gebruik geen wespenval! De zoete geur trekt juist nog meer wespen aan.
Wespenval

5. Boots een wespennest na. De beestje hebben ongelooflijke territorium angst. Hang bijvoorbeeld een donkere plastic zak, met kranten of een bal erin, ergens op je terras.
images-2

Dan rest ons alleen nog jullie veel sterkte te wensen.
Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.