Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Vier de liefde!

Geschreven door: op 11 Feb 2016

Voor sommigen hét moment voor een romantisch samenzijn, voor anderen een verschrikkelijk commerciële bedoeling en voor de rest; reden voor een liefdevol feestje.
Themafeesten blijven het goed doen in 2016. Dus een Valentijnsfeestje mag niet ontbreken aan je party-agenda. Hoe maak je van jouw kroeg komend weekend een heus liefdesnestje?


1. Spread love like confetti


Cupido’s pijlen zijn onvermijdelijk, maar wel een beetje gevaarlijk in een drukke kroeg. Gelukkig bestaat er tegenwoordig hartjes confetti. Richt je “pijl” a.k.a. confetti shooter in de lucht en overlaadt je publiek met liefde.
Huwelijks confetti

2. Ballonnen zijn altijd een goed idee


We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Ballonnen zijn on-mis-baar bij iedere feestelijke gelegenheid. En hoe leuk zijn deze hartjes ballonnen? Vul ze met helium en love is letterlijk in the air!
ballonnen

3. Vandaag is rood!


Rood is de kleur van passie & verlangens. En precies dit gevoel wil je creëren tijdens je Valentijnsfeest. Maak van je dansende publiek een vurig liefdeslicht, met rode led ringen.
96cfe7ce33db8af42c1be79462597b74

4. In vuur en vlam


Er zullen deze avond heel wat vonkjes overslaan. Love is all around. Versterk het effect nog een beetje door zelf een beetje vuurwerk te maken. Dat kan heel goed met ijsfonteinen! Wil je het wat kleiner en intiemer? Kies dan voor sterretjes!
sterretjes

5. Love potion


Sommigen van ons hebben hun openingszinnen al lang klaar. Voor anderen is het ietwat lastiger om op hun prins(es) op het witte paard af te stappen. Creëer voor vanavond je eigen liefdesdrank, zodat ook de wat verlegenere lovebirds elkaar zullen vinden vanavond.
aaaaa-love-potion-9

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer producten waarmee je een opzwepend Valentijn kun vieren. Bijvoorbeeld verschillende kleuren glow sticks om aan te geven of je single of taken bent. UV glow tape om de meest mooie decoratie op de muur te maken, die oplicht in black light. Hawaiikransen om elkaar letterlijk en figuurlijk te versieren. En om het helemaal af te maken, natuurlijk rode foam sticks!

Een heel fijn Valentijnsweekend gewenst allemaal!
Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.