De Horeca Bazaar
11 feb 2016

Vier de liefde!

Voor sommigen hét moment voor een romantisch samenzijn, voor anderen een verschrikkelijk commerciële bedoeling en voor de rest; reden voor een liefdevol feestje. Themafeesten blijven het goed doen in 2016. Dus een Valentijnsfeestje mag niet ontbreken aan je party-agenda. Hoe maak je van jouw kroeg komend weekend een heus liefdesnestje?

1. Spread love like confetti

Cupido’s pijlen zijn onvermijdelijk, maar wel een beetje gevaarlijk in een drukke kroeg. Gelukkig bestaat er tegenwoordig hartjes confetti. Richt je “pijl” a.k.a. confetti shooter in de lucht en overlaadt je publiek met liefde.

No title

2. Ballonnen zijn altijd een goed idee

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Ballonnen zijn on-mis-baar bij iedere feestelijke gelegenheid. En hoe leuk zijn deze hartjes ballonnen? Vul ze met helium en love is letterlijk in the air!

No title

3. Vandaag is rood!

Rood is de kleur van passie & verlangens. En precies dit gevoel wil je creëren tijdens je Valentijnsfeest. Maak van je dansende publiek een vurig liefdeslicht, met rode led ringen.

No title

4. In vuur en vlam

Er zullen deze avond heel wat vonkjes overslaan. Love is all around. Versterk het effect nog een beetje door zelf een beetje vuurwerk te maken. Dat kan heel goed met ijsfonteinen! Wil je het wat kleiner en intiemer? Kies dan voor sterretjes!

No title

5. Love potion

Sommigen van ons hebben hun openingszinnen al lang klaar. Voor anderen is het ietwat lastiger om op hun prins(es) op het witte paard af te stappen. Creëer voor vanavond je eigen liefdesdrank, zodat ook de wat verlegenere lovebirds elkaar zullen vinden vanavond.

No title

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer producten waarmee je een opzwepend Valentijn kun vieren. Bijvoorbeeld verschillende kleuren glow sticks om aan te geven of je single of taken bent. UV glow tape om de meest mooie decoratie op de muur te maken, die oplicht in black light. Hawaiikransen om elkaar letterlijk en figuurlijk te versieren. En om het helemaal af te maken, natuurlijk rode foam sticks!

Een heel fijn Valentijnsweekend gewenst allemaal!

Wij gebruiken cookies