Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Jouw event in de rode cijfers door noodweer? Ken jij het Slecht Weer Fonds al?

Geschreven door: op 06 Sep 2017
Ze verzinnen tegenwoordig voor alles een fonds. Zo is vorig jaar het ‘Slecht Weer Fonds’ in het leven geroepen. Festivals hadden de laatste jaren veel last van noodweer. Hoe kan dat ook anders in Nederland? Veel festivals kwamen in de schulden te staan. Volgens Minister Bussemaker moest hier een eind aan komen. Hij startte het ‘Slecht Weer Fonds’.

Slecht Weer Fonds oplossen met plastic wegwerp poncho’s?


Even kort, wat houdt het Slecht Weer Fonds in: Festivals die in de rode cijfers dreigen te lopen als gevolg van slechte weeromstandigheden, krijgen een subsidie. Wanneer de financiële positie hersteld is moeten de festivals het geld weer terug betalen. Zo blijft het potje altijd gevuld en zal de continuïteit van een festival niet in gevaar komen. Geef toe, dit klinkt super voor de organisatie van een festival! Maar helaas geldt deze ‘droom’ fonds niet voor ieder festival. Sterker nog, alleen de festivals die gefinancierd worden door de overheid en dus een culturele waarde hebben, mogen hier gebruik van maken. Ik hoor je al denken: ‘En 7th Sunday, Defqon en Pinkpop dan?’. Die hebben in dit geval dikke pech. Of toch niet? Al gedacht aan regenponcho's?

goedkope plastic wegwerp poncho's

Goedkope regenponcho’s bij De Horeca Bazaar!


Het festivalseizoen vindt plaats in de zomer, omdat het dan ‘meestal’ mooi weer is. Hoewel, in Nederland maakt het tegenwoordig niet meer uit of het festival plaatsvindt in Februari of Augustus. Noodweer zorgt bij Festivals in veel opzichten voor verlies, denk hierbij aan: minder bezoekers, het bezoekduur dat afneemt, een mislukte aftermovie, slechte herinneringen, maar ook de verkoop van drinken en eten dat afneemt. Uit onderzoek blijkt dat bezoekers minder honger en dorst hebben bij slecht weer. Onze oplossing: ‘regenponcho’s van De Horeca Bazaar’!
Het is in Nederland zeker aan te raden om plastic regenponcho’s te verkopen aan je bezoekers. Wanneer het regent zullen ze een wegwerp poncho dragen, waardoor de kans groot is dat ze meer gaan eten en drinken. Wees slim en start je eigen wegwerp poncho handel, hiermee start je dus je eigen Slecht Weer Fonds. Niet zo’n gek idee toch?

Regen poncho kopen

Direct je eigen plastic poncho's bestellen?

Kies dan voor onze onbedrukte regenponcho's of maak je wegwerp poncho's persoonlijk met de bestickerde regenponcho's!
Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.