Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Gaan we hierdoor weer echt genieten van een concert?

Geschreven door: op 29 Dec 2015
Bekijk jij een concert door de cameralens van je smartphone? Of geniet jij nog net zoals de vrouw op onderstaande foto van de livebeelden?
We hebben allemaal wel een achter iemand gestaan, die anderhalf uur lang met twee handen omhoog het perfecte shot probeerde te bemachtigen en daarmee jouw uitzicht verpestte. Voor een artiest is het ook ook niet altijd even leuk om zijn publiek te zien veranderen in een zee van mobiele telefoons. En voor organisatoren is het soms niet handig als beelden al direct naar buiten lekken.
johnny dep
Ondanks dat we het allemaal ontzettend leuk vinden om foto's en video's te maken tijdens concerten en evenementen. Kan het zo nu en dan ook gruwelijk irritant zijn. Comedian Dave Chappelle had er schoon genoeg van: "Mensen kopen geen kaartjes meer voor mijn shows, omdat ze dankzij social media al weten wat er gaat gebeuren". Een van de belangrijkste elementen van een stand-up comedy is het verrassingseffect, wat compleet verloren gaat als de grappen al online worden gedeeld.
phones
Start-up Yondr, bedacht hier een slimme oplossing. Zij bedachten een zakje waarin je je telefoon doet. Op het zakje kan de organisatie zones installeren door middel van GPS. Sommige zones zijn zogenaamd: phone free. Wanneer je zo'n zone betreedt, vergrendelt het zakje, waardoor je het apparaatje dus niet kunt gebruiken. Zo blijft iedereen echt nieuwsgierig naar het optreden.
yondr
We leven in een tijdperk, waarin mensen graag belevenissen online delen met hun kennissen. Gaat dat door Yondr weer veranderen? Wij zijn benieuwd of we het gaan tegenkomen bij Nederlandse events of theaters.
Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.