Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

EXCLUSIEF: Bottle service 2.0

Geschreven door: op 29 Okt 2015
Bottle service is hipper dan ooit! Niet alleen in de meest fancy clubs van Nederland en België, maar ook steeds vaker zien we flessen Bacardi in mooie ijsemmer op een terrastafeltje bij een lokaal bruincafé. De Horeca Bazaar heeft wat tips!

De LED coaster

Youtube

Ijsfonteinen

Volgens velen een van de meest geliefde partygadgets in de (natte) horeca. Iemand jarig? Ijsfontein aan! Lievelingslied van de bartender? Ijsfontein aan! Of gewoon omdat het kan? Ijsfontein aan!
Maar ijsfonteinen dienen natuurlijk ook een hele andere functie, het pimpen van de bottle service. Een fles met aangestoken ijsfonteinen trekt natuurlijk nog meer bekijks dan een gewone fles in koeler. Gast blij en jij blij!
Nightclub-bottle-sparklers-1024x684Glowsticks in de koeler

Liever wat minder gekte, maar toch een chique effect creëren? Doe wat glow sticks in de koeler. Kies bijvoorbeeld voor blauwe glow sticks voor een ijzig effect of juist roze glow sticks om de bekende knalkleur van Trojka nog wat kracht bij te zetten.
Glowsticksinkoeler
Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.