De Horeca Bazaar
24 nov 2016
Trends, Producten

Creatief met ballonnen

Mensen houden van ballonnen! We schreven al eerder over de (vreemde) dingen die mensen doen met ballonnen. Maar eigenlijk zijn ballonnen er gewoon om te decoreren. En sommige mensen hebben dat heel goed begrepen!

Mega ballonnen in de lucht

No title

Een stel ballonnen, aan het plafond. Het klinkt wat gemakkelijk, maar het geeft een onverwachts sprookjesachtig effect. Alsof je evenement plaatsvindt in de droomvlucht in de Efteling.

Crowdsurfers

No title

Dankzij een welbekende feest dj, die eind dit jaar voor het laatst achter de draaitafels staat. Is het fenomeen "opblaasdieren in het publiek" groots geworden. Minstens net zo leuk en een stuk goedkoper; crowdsurfing balloons. Een kleurrijke ballonnenzee in de feestzaal en een uitzinnig publiek gegarandeerd.

Een dak boven je hoofd

No title

Wil je je gasten verwonderen met decoratie. Denk dan eens aan een ballonnen-plafond. Met wat visdraad, stevige tape en een paar honderd ballonnen is de versiering van jouw event meteen af!

Let it goooo

No title

Misschien niet het aller origineelste ballonnen-idee, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. Helium ballonnen hebben altijd iets magisch en hoe meer helium ballonnen, hoe beter!

Wij gebruiken cookies