Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Alternatieven voor je kerstboom

Geschreven door: op 08 Dec 2016
Plotseling is het ineens december. Plotseling heb je nog maar drie weken om je goede voornemens voor 2016 te volbrengen. Mocht het nou niet lukken, no worries. Volgend jaar beter. Het is in ieder geval nú tijd om je kerstboom te zetten. Nu kun je natuurlijk een traditionele Noordmann met rood&goude kerstballen in je woonkamer zetten. Maar je kunt het dit jaar ook anders aanpakken.

The Real American X-MAS Tree

Weg met je ballen. De enige versiering die je nodig hebt zijn RED CUPS! Steek ze bijvoorbeeld tussen de takken. Of maak een klein gaatje onder in de cup en schuif deze over je kerstverlichting. Zorg er aub wel voor dat het LED verlichting is die niet heet wordt, anders smelt je red cup binnen no-time.
American red cups

American red cups bestel je hier.

De Ballonnen boom

Dit kunstwerkje vraagt om wat meer kennis, vakmanschap en creativiteit. Het grootste voordeel van deze ballonnenboom is, dat hij geen naalden heeft en je dus niet om de dag om de boom moet stofzuigen. Daarnaast ziet het er ook prachtig uit.
Ballonnen decoratie

Een ballonnen boom kun je maken van deze decoratieve ballonnen.

Glow in the dark kerstboom

Hiervoor hoef je dus echt helemaal niet handig of creatief te zijn. Je hebt alleen een boom en glow sticks nodig. We hebben glow sticks in alle soorten en maken. Ga je dit jaar voor een glow stick-boom?
Glow sticks kerst feestartikelen
Bekijk het hele assortiment glow sticks hier.

Tree shots

Ben je na jarenlang tafelen met je (schoon)familie, wel toe aan iets nieuws? Introduceer te SHOTJESBOOM! Liedjes zingen rond de kerstboom was nog nooit zo leuk!
Shotglaasjes shooters
Bovenstaande shotjesboom kun je eenvoudig namaken met deze shotglaasjes.
Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.