De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm metallic roze

Handheld streamer shooters als ultieme party gadgets! Streamer shooters om jaloers van te worden.

Confetti shooter Gay Pride streamer kanon horeca artikelen goedkoop
MagicFX heeft de standaard in de wereld van evenementen en festivals bepaald. De waanzinnige special effects van MagicFX zijn wereldwijd ongeëvenaard. Of het nu gaat om CO2-guns, vlameffecten, confetti shows, streamer cannons of CO2 effecten; de producten en effecten van MagicFX zorgen voor kippenvel bij uw publiek! MagicFx verzorgt het wow-effect onder uw gasten en de prikkels die het hedendaagse uitgaanspubliek non-stop nodig heeft. MagicFX speelt in op het kernwoord in het hedendaagse uitgaansleven; "beleving"! Wij zijn dan ook zeer trots dat wij MagicFX als internationale zakenpartner aan ons hebben weten te binden. De Horeca Bazaar combineert de laagste prijsgarantie met de kwaliteit en innovativiteit van MagicFX.

Handheld streamer cannons kopen voor ieder event!


Langzaam maar zeker worden de streamer cannons populairder dan de confetti cannons. De lange slierten door de evenemententent, horecagelegenheid om door de open lucht geeft net dat extra effect voor uw gasten. Voorheen waren de streamer shooters vooral erg populair tijdens sfeeracties voor grote voetbalwedstrijden, tijdens popconcerten of tijdens mega festivals. Tegenwoordig wordt de streamer shooter ook erg vaak ingezet tijdens meer intieme evenementen als bruiloften, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeestjes, etc. Doordat de streamer met een enorme druk uit de streamer cannons geschoten wordt, creëert dit een verrassingseffect onder uw gasten. Vaak wordt het streamer kanon ingezet om de hoogtepunten van de avond nog meer te benadrukken. Deze hoogtepunten kunt u nog meer versterken door onze streamer cannons te combineren met onze andere feestartikelen zoals de led foamsticks of de led ringen.
1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."
Ook iets voor jou?