De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm metallic rood

Handheld metallic streamer shooters kopen tegen de laagste prijs van Nederland! Deze streamer shooters vandaag besteld, morgen in huis!

MagicFX is wereldwijd marktleider op het gebied van belevingsproducten en special effects. In het huidige uitgaansleven gaat het steeds meer om beleving, entertainment en non stop geprikkeld worden. Uw gasten zijn opzoek naar een ervaring en MagicFX biedt ze dat. Met de CO2-effecten, de vlammeneffecten, confetti guns en streamer cannons van MagicFX zal uw publiek nog lang napraten over uw event. De special effects zorgen ervoor dat uw gasten filmpjes zullen maken van deze adembenemende effecten, deze zullen uploaden op hun social media en dus reclame maken voor uw evenement. De Horeca Bazaar biedt de kwaliteit en innovativiteit van de producten van MagicFX aan tegen de laagste prijs van Nederland!

Handheld streamer shooters kopen tegen de laagste prijs!



Streamers zijn erg populair als horeca gadget, als festival gadget, tijdens grote sportevenementen en tijdens popconcerten. Echter zien we de handheld streamer shooters ook steeds vaker op bruiloften, winkelopeningen, in de horeca, etc. Streamer shooters vallen net wat meer op dan de confetti shooters vanwege de lange slierten die uit het kanon geschoten worden. Deze metallic rode handheld streamer kanonnen worden, vanwege het grote bereik, vooral erg veel besteld voor de grotere evenementen, popconcerten en sportevenementen. Ook zijn er veel evenementen met het thema "rood" waar deze metallic streamer shooters erg in de smaak vallen.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2050
9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."
11.81